Jsem tady nový - mara72

Profilova fotka
Ahoj,jsem tady nový,maličko jsem to popletl,takže jsem nejdřív přidal něco málo do diskuse a teprve teď došlo na představení.Tuhle stránku jsem včera objevil vlastně náhodou,a už teď vím,že tady můžu získat hodně užitečných informací,a snad také někdy někomu dokážu pomoct i já. Koupili jsme s manželkou vesnický dům,jde o stavebně rozdělenou polovinu bývalé školy (jednotřídky) a postupně jak finance a čas dovolí renovujeme. Máme za sebou novou střechu,okna,elektrorozvody,vodu,odpady,teď i novou koupelnu,a pracujeme na nové předsíni a terase. Moc rád se se všemi podělím o jakékoliv zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se také řádně nepředstavila, jsem tu teprve pár dní. U nás též probíhá rekonstrukce staršího patrového domku s tím, že jsme se narychlo nastěhovali nahoru a momentálně rekonstruujem komplet spodek - kuchyň a obývák. Je to něco, když tu člověk bydlí. Okna a topení - to bylo něco. Jelikož máme 18m synka, tak jsem v dubnu , kdy jsme dělali topení musela s ním k babi a pak nás čekal úklid. Spodek už se blíží do finále - byli jsme mezitím vytopeni a tak se naše rekonstrukce protáhla. Také budu ráda za kažou zkušenost. Zatím ahoj.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to jsme na tom trochu podobně,naše Kačka byla taky hodně malá když jsme měnili okna,a v celém domě byl cihelný prach kam se člověk podíval,my jsme je totiž ještě zmenšovali... Začínali jsme s jedním gaučem,dětskou postýlkou a bazarovou obývací stěnou. Tehdy hodně pomohla babička. Dneska už máme to nejhorší za sebou,ale hotovo ještě zdaleka neni. Hold,na baráku je vždycky co dělat...:-)
Odpovědět
@mara72 @migessska Ahoj Holky, vitam Vas na nasej stranke o bydleni kde najdete spustu informaci. Ak budete neco potrebovat klidne se mi ozvete do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Sice nejsem holka,ale přesto moc děkuju za přivítání :-)
Odpovědět
@mara72 ja jsem si to vsimla az ted, promin :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Vůbec se nemusíš omlouvat,mě to náhodou pobavilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taktéž dík za přivítání! Tak jsem si všude zvykla plavat sama...přivítání je moc milé ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?