Jsem tady nový - petromila1

Všechny vás zdravím. Pocházím ze severních Čech (Liberecko). O těchto stránkách jsem se dozvěděla od kamaráda, který mi zaslal odkaz ohledně jedné firmy, o které nejsou k dohledání žádné recenze :-( Zároveň zde pročítám, kdo a jaké má zkušenosti se stavební firmou ohledně výstavby rodinného domu cca do 2mil.. Máme rozjednaný pozemek, přes zimu jsme chtěli vyřešit veškeré papírování a na jaře začít stavět, ale bohužel firmu, kterou jsme měly vybranou jsme nakonec zamítli. Chtěli bychom dřevostavbu nejlépe z europanelu. Ráda uvítám veškeré informace na různé firmy atd.
Odpovědět
Profilova fotka
@petromila1 Ahoj, vítám tě na našich stránkách! Jsem si jistá, že zde najdeš dobré rady a tipy na firmu, kterou hledáš a domeček bude brzy postaven :) Zkus zabrouzdat do našeho fóra, je tam opravdu spousta informací. No a kdyby jsi nic nenašla, zkus založit novou diskuzi a určitě se ti někdo na ni ozve :) Měj se fajn a ať se ti daří.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj, naštěstí jsme na vše přišli včas. Sháněli jsme nějakou jinou firmu, která staví z europanelu. Měli jsme i osobní schůzku s výrobcem europanelu a ten nám doporučil kabra.cz . A musím říct, opravdu vstřícní lidé :-) Orientační cena domu 1.500.000,- na klíč. A jaký dům (typ) máte vybraný?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@dibla @petromila1 Ahoj a z čeho stavíte? A proč právě europanel? Mohu se zeptat také na firmu. Najít dům na klíč za tuto cenu je už i nereálné:) JInak jsem četla nějaké recenze na ten Retail a jak píše dibla, nešla bych do toho.
Odpovědět
@linee Přítelovi se hrozně líbí jak je to provedený ten europanel i by to mělo být teplejší nebo jak to říci. Skeletový dům nechtěla a tohle jsou deska, uvnitř polystyrén a zase deska. Kabra.cz @dibla je zajímávý. Mi máme vybraný jak nabízela canaba - chicco. S menšími úpravami :-) Je sice malý, ale když jsme ho viděli ve skutečnosti tak se nám líbil. A ani nechceme nic velkého. Zítra jdeme na pozemek s projektantem, tak už se to začne hýbat :-)
Odpovědět
@petromila1 A ako to izoluje zvukovo? Videli ste protokol o požiarnej skúške?
Odpovědět
@linee ahojky já chtěla styl Amerika,ale MM má z toho dosti obavy, navíc naši známi nyní z Europanelu doastavěly a když jsme se byly podívat ..tak vše ok, samo hlučnost tam byla,ale né tak obrovská jako v paneláku, kde nyní sem, kde opravdu slyším i prd sousedů...hrozně pěkně to tam vonělo, příjemné teplo a to bylo zapnuto jen podlahové topení.... @blacksr zvuk, tak s tím u těchto domů počítám, mám 2 děti a mít tichý domov asi nebudu,ale nějak mi to nevadí, chci jen pořádně izolovat podlahu v patře... a protokol proti požární....jsem našla tento http://www.europanel.cz/sites/europan... ale jestli se dělají nějaké testy tak to nevím... |-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?