Jsem tady nový - sicvok

Profilova fotka
Cerstve a stastne zenaty, 27-lety mlady muz, ktery se s mazelkou rozhodl koupit pozemek a nasledne si postavit baracek. Aktualne bydlime v byte 4+1 v Ceskych Budejovicich. Pozemek kupujeme v Litvinovicich a baracek, ktery mame v planu postavit je tento: http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... ..samozrejme probehnou nejake upravy.. A dostavame se k jadru pudla. Nemam zkusenosti se stavbou ani s behanim po uradech. Proto bych rad, kdyby jste me mohli zasvetit, co vse me ceka, na co se pripravit, na co si dat pozor apod. Predpokladam, ze jako prvni je potreba nechat si zpracovat projekt, nasledne zazadat o hypoteku a daaal? :) Predem vsem dekuji a tesim se na vase rady, namety a vlastni zkusenosti. Karel
Odpovědět
@sicvok dále bych doporučovala přečíst starší témata, jen co se vyřizování bydlení týče, jsou jich tu miliony ;-) A vítej :-)
Odpovědět
@sicvok Ahoj Karel, vitam te na nasich strankach o bydleni kde urcite najdes vsechny informace ktere potrebujes. Na zacatek muzes zacit v tyhle temach: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/sk... Ak by si neco potreboval klidne se mi ozvi do Interni posty. PS: gratuluji k svatbe :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Dekuji za odkazy, urcite si je projdu. Aktualne cekame na navrh smlouvy na koupi pozemku, nasledne vyridit hypoteku, coz by nemel byt problem, protoze zenuska pracuje ve Sporitelne a mame tak i zajimavy urok. Uz se tesim, az budeme mit vse pripravene a budeme moci zacit stavet.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, především bych chtěla moc a moc poděkovat za existenci těchto stránek, na které jsem narazila úplně nááááhodou... kámoš Google je prostě nejlepší... ;-) S dovolením jsem vstoupila do tohoto vlákna s představením mé osůbky, páč jsem momentálně na tom stejně jako "sicvok". Jsem tím cvokem nejspíš taky ;-) Je mi 33 a nedávno jsme si s přítelem koupili pozemek menších rozměrů v Žermanicích, na kterém bychom rádi postavili náš vysněný pidi domeček - dřevostavbu. Hrozně dlouhou dobu jsme nad touto myšlenkou debatovali a definitivní rozhodnutí přišlo až díky našemu synovi, který rok vkuse škemral s hláškou: "Mami, tati...pojďme si postavit domeček, já jsem zjistil, že jsem asi "baráčkové děcko" :-D A tak jsme se té myšlenky chytli a semlelo nás to natolik, že jsme udělali ten první krok a pořídili si pozemek :-) Takže to je zatím náš začátek... Vzhledem k tomu, že zatím nemáme žádné zkušenosti, jsem moc ráda, že zde mohu získat rady a náměty všeho druhu, včetně parádní inspirace, které je zde nespočet ;-) Nejde se od Vašich stránek odtrhnout, opravdu super! Každopádně jakmile bude u nás také vše aktuální, ráda se o vše kolem výstavby domečku podělím. Zatím jdu dál hledat a čerpat... ;-) Ještě jednou mockrát děkuji za hezké přivítání... :-) Hodně úspěchů přeji, Ivet*
Odpovědět
Profilova fotka
Zamysli sa nad tou terasou, chýba mi tam tieň.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?