Cena za projekt IS 35 tisíc? Je to normální?

Kupil som si pozemok, na ktory potrebujem priviest IS. Nasiel som si projektanta. Nechal som si spracovat cenovy navrh na zriadenie vsetkych IS. Vysledna cena 35tisic kc s dph ma nemilo prekvapila. Pride mi to ako cena za projekt na kompletny dom a nie len IS. Co myslite? Prikadam fotky jak navrhu, tak fotky pozemku.
Odpovědět
kopnul bych ho někam ceny jsou nehorazne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak cena za kompletní projekt RD (od architektonické studie po rozpočet, prostě všechny stupně včetně potřebných zpráv) to určitě není:-), to jen tak pro info. Ale doporučuju udělat na projekt výběrové řízení a u nabídek porovnat cenu, rychlost dodání a zkušenosti projektanta. Naštěstí žijeme v době, kdy si máme z čeho vybírat, ale na druhou stranu se nikdo nemusí bát říct si, jaká je cena jeho práce:-)
Odpovědět
Rozposlal som poptavky dalsim projektantom, mam ponuku na 23tisic (vsetky pripojky s kompletnym vybavenim povoleni) Dalej som hladal na gservis -e. Projekt na pripojky stoji Projekt vodovodní přípojky 3 950 Kč Projekt kanalizační přípojky 3 950 Kč Projekt plynové přípojky 3 950 Kč Množstevní akce: Při objednání projektů dvou přípojek 7 450 Kč Při objednání projektů všech tří přípojek 9 950 Kč Gservis za 10tisic, predpokladam, ze je to bez povoleni, komunikacie s uradmi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?