Odpověď na příspěvek od stendo:
@roman_ Tak to ti dali perfektní nabídku. A u toh… @stendo Pri zjednaní online je možnosť do 14 dní podať výpoveď bez pokuty. Myslel som, že od podpisu, ale evidentne až od prechodu.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Asi to všichni zaznamenali, přesto to ale zmíním … @pyramis Však my im to zaplatíme inak. Pomôže to viac veľkoodberateľom, trochu to zníži tlak na úspory.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Asi to všichni zaznamenali, přesto to ale zmíním … @pyramis Jo, klidně, já to v tomhle období nějak neřeším. Tak každá informace je dobrá informace. Absolutně ztrácím přehled v některých věcech.Odpověď na příspěvek od nuppo23:
@violie Tak ten daný konkrétní zaměstnanec nemusí… @nuppo23 Právě naopak, já si myslím, že by to vědět měli. Jasně, možná to někdy musí ještě schválit nějaký nadřízený, ale určitě to není tak, že by někdo nevěděl, co může a co už je přes čáru. Takového zaměstnance bych se zbavila co nejdřív :-DOdpověď na příspěvek od tommy_hron2:
@violie Ne každý zaměstnanec má přístup ke všem m… @tommy_hron2 V bankách bych to ještě chápal, tam mohou být oproti běžným lidem velcí klienti. Ale u tohohle? Když se rozhoduješ pro dodavatele elektřiny pro domácnost? Proč dělat rozdíly? Rozdíl je jen v tom, jak dokážeš zahrát na city a vyhrožovat odchodem, pak jde všechno.Odpověď na příspěvek od gapim:
@stendo Jasně, rozdíly podle typu odběratele cháp… @gapim Souhlas! Je to nastavené totálně na kokot! Aby člověk pokaždé volal a doprošoval se lepší ceny. Pak se bavím a dozvím se, že jeden soused má takové ceny, druhý úplně jiné a já opět jiné. Je v tom bordel jako prase. Zdůrazňuji, že všichni máme TČ a novostavbu. Nezávadím jim lepší ceny, spíše mi jde o princip. A dobře, jsem ještě mladý. Ale co ti starší lidi? Jak ti mají vyjednávat lepší ceny? Např moji rodiče. Za mě to je legální podvod na lidi. Sere mě tento bordel!Odpověď na příspěvek od zateplovak:
@gapim Souhlas! Je to nastavené totálně na koko… @zateplovak Je to úplně zbytečně komplikované 🤦♂️ Pro běžného člověka je pak skoro nemožné orientovat se, kdo má jakou cenu a proč. Transparentnost by měla být samozřejmost, ne výjimka pro ty, co se nebojí volat a smlouvat. A s těmi staršími lidmi to je problém, mnohdy ani netuší, že by mohli něco vyjednat, a jen platí, co jim nabídnou.Odpověď na příspěvek od nuppo23:
@tomm4 Právě staří lidé, lidé bez internetových m… @nuppo23 Já jsem výslovně zakázala, aby naši prarodiče dělali taková rozhodnutí bez toho, aby byl s nimi můj otec, jako jejich syn, nebo já. Dobře vím, čeho jsou schopní, a stačí hezký úsměv a pár vhodných slov a přistoupí na všechno.Odpověď na příspěvek od nuppo23:
@tomm4 Právě staří lidé, lidé bez internetových m… @nuppo23 Tím by asi bylo lepší, kdyby zůstali u toho, co už mají, místo aby vymýšleli něco nového. I když chápu, jak a proč jsou snadno ovlivnitelní…Odpověď na příspěvek od kzuz89:
@nuppo23 Já jsem výslovně zakázala, aby naši prar… @kzuz89 U nás doma to třeba funguje tak, že abychom se vyhnuli zbytečným nepříjemnostem, máme energie napsané na sebe, rodiče si jen hradí zálohy a výběr dodavatele řešíme vždycky my. Mají tak klid, žádné papírování ani nervy, a ve výsledku je to lepší i pro nás, protože víme, že je všechno nastavené rozumně. Aktuálně jsme u Armexu, kdy to letos na jaře bude už rok, cenu máme dobrou a vše je nastavené vyloženě podle naší a rodičů skutečné spotřeby, takže to celé funguje bez nepříjemností.Odpověď na příspěvek od stendo:
@violie Tak to jste dobře narazili. Mají to nasta… @stendo to má v dnešní domě snad už každý dodavatel jde jen o to zda se elektroměr odečítá sám nebo je to tam potřeba zadávat ručně. Ale tohle už neovlivní dodavatel.Odpověď na příspěvek od edison101:
Přidám jednu poznámku které jsem si všiml až teď.… @edison101 Lenže to bohužiaľ nie je vec, čo by spotrebiteľ mohol ovplyvniť. Maximálne môže znížiť hodnotu ističa, rozdiely ale ostanú.Odpověď na příspěvek od zden77:
Spousta lidí řeší jen cenu za kWh a úplně přehlíž… @zden77 Mal som v byte 3x25A, čo je úplne zbytočné. Lenže meniť to znamenalo jednak cena ističa, nová revízia a ten rozdiel pár stoviek ročne by trval roky, aby sa vrátil. Tak som sa na to vykašlal.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Když už to tu zasnělo. Tak výměna jističe z 25 A … @pyramis To je zaujímavá myšlienka, ešte som to nevidel v praxi aplikované ale tam už ten rozdiel môže byť fakt značný. Museli by sa všetci zhodnúť aj na jednom dodávateľovi, ale pri takom rezervovanom príkone a spotrebe by mohli vyjednať ešte zaujímavejšie ceny.Odpověď na příspěvek od nuppo23:
@kzuz89 To jsi vymyslela dobře. Vím, jak starší l… @nuppo23 Zatím ano, naštěstí to respektují 🙂 Ze začátku to brali trochu jako zbytečné omezení, ale když se kolem nich začaly objevovat různé „výhodné nabídky“ a podivné telefonáty, tak sami uznali, že je lepší mít u toho někoho mladšíh, kdo se v tom tak přirozeně lépe orientuje a obecně se dokáže snáz dostat k informacím.Odpověď na příspěvek od ladymartina:
@kzuz89 U nás doma to třeba funguje tak, že abych… @ladymartina My to máme trochu jinak, energie napsané přímo na sebe nemáme, ale výběr dodavatele a hlídání smluv řešíme my. Aktuálně jsme u Epetu, někdo je tu už zmiňoval i dřív, a zatím jsme spokojení. Přijde mi důležité, aby se v tom orientoval někdo, kdo má k informacím přirozeně lepší přístup a dokáže to pohlídat, než aby se starší lidé zbytečně dostávali do stresu nebo naletěli nějaké „výhodné“ nabídce.