Domácí vodárna Wilo RainSystem AF Comfort - recenze

Zdravím, máte někdo domací vodárnu Wilo RainSystem AF Comfort? Popřípadě zda někdo máte něco podobného. Přemýšlím o tomto systému s 8m3 nadrží na zalévání zahrady a splachování wc. Vyplatí se to cca za 60 tis. pro čtyřčlennou rodinu?
Odpovědět
Dát 25tkč za čerpadlo mi připadá už přes čáru,já mám čerpadlo z této vodárny https://www.maxtechnika.cz/p/vodarna-... ,jen s tím rozdílem, že oběžné kola jsou nerezové,čerpadlo je tiché výkonné,napojil jsem ho na 100l starý bojler domácí výroby (5mm plech) celková cena systému do 5,5 tkč,voda ze studny, zalévání zahrady+ WC.
Odpovědět
Mám 10m3, splachování záchodů + zálivka zahrada, Čerpadlo HC90 + Tlaková nádoba (taková malá cca 10 l objem), tlakový spínač u TN + plovák u čerpadla v nádrži. cena cca 6 tisíc :-) bez trubek
Odpovědět
@nemeasis Když ti stát 55 tis. pošle, tak jo. Musí být napojeny všechny WC v domě. Ta vodárna je celkem drahá, jedinou výhodou je, že při prázdné nádrži na dešťovku, automaticky přepne na vodu z řádu, či studny.
Odpovědět
Systém s 10m3 nádobou a touhle vodárnou výjde na těch +- 60 tis., dotace je vypočítaná na 30 tis. 10m3 nádoba stojí 25 tis. a více. Ta nádoba na dešťovku musí být tak jako tak...
Odpovědět
@petros4 Prosím tě, chápu správně, že s touhle vodárnou nemusíš mít dvojí rozvody vody v domě?
Odpovědět
@noemi77 Potřebujete 3 rozvody. Technická voda z dešťové nádrže na WC a pračku Pitná voda do zbytku Teplá voda z ohřívače TUV.
Odpovědět
@noemi77 No to musíš. Musíš nějak oddělit přívod spotřebičů, které využívají dešťovou vodu od těch ostatních. Jen tě nemusí trápit, že dlouho nepršelo a v nádrži na dešťovku není voda, tohle si automaticky přepne na pitnou a tu pouští do dešťového rozvodu v domě. Až zaprší, přejde to zas do režimu dešťovka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?