Elektrický rozvaděč - provizorní umístění

Chystám se momentálně koupit a umístit stavební rozvaděč, abychom měli elektřinu na stavbu. Mám napsanej tip jakej mám koupit, musím ho osadit, nechat udělat revizi a pak to přijde eon zapojit. Jelikož ale ještě nevím jaká bude finální podoba plotu, ve kterém bude rozvaděč umístěn, nevím jak ho provizorně osadit. Jak jste to řešili vy? Bude to řešení na cca rok maximálně. Jde mi o to aby to někdo nedejbože neukradnul a eon se na to netvářil. Díky za vaše tipy, uvítám případně i fotky z realizace.
Odpovědět
Žádný rozvaděč jsem nekupoval... Normální GEVIS krabici, do toho DIN lištu, můstky, chránič, 2 jističe... pod tohle venkovní zásuvky. Celý jsem to přidělal na OSB desku a pověsil z druhý strany pilíře s elektroměrovým rozvaděčem.
Odpovědět
já tam právě žádnej pilíř na kterej bych to dal nemám, jen antoníček a mám v projektu že mám nainstalovat "dvousazbový elektrický rozvaděč" mám doporučený i konkrétní tip, z hlavy si ho bohužel nevzpomenu. řešení na desku mě už taky napadlo, jen bych to celý musel dát na nějaký nohy..
Odpovědět
@deywis co Vám brání zatlouct do země 2 trubky a na ně to přišroubovat?
Odpovědět
@requied na kolik prisel material? :)
Odpovědět
@zdenna elektroměrový rozvaděč 3898,- jističe, chránič, din, můstky = 830,- krabici, hlavní jistič a kabely jsem měl. revize = 1000,-
Odpovědět
@requied stavební?
Odpovědět
@requied: nebrání mi nic, jen jsem nevěděl jestli nebude revizák/eon dělat problémy když to tak bude, to je důvod proč se tady ptám :-)
Odpovědět
@deywis musí to mít správné krytí, ochranu proti neoprávněnému přístupu, zajištění kabelů proti vytržení... pokud se toto dodrží, tak není důvod aby na to nebyla revize
Odpovědět
@zdenna nevím co "stavební"...
Odpovědět
@requied Aha promiň já to blbě pochopil. Nic neřeš :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobry den, jak jste to nakonec vyresil? Resime prave to same.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?