Elektrika - to už je konečný sloupek?

Dobrý den, už jsem z toho pitomá, dnes přišel dopis od firmy která dělala projekt na elektrinu k pozemku. Po mně teda nic nechtějí a to už je konečný sloupek? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@olzi toto je sloupek pro pripojovaci skrin. tohle plati CEZ to je pravda. ty musis na sve naklady vybudovat sloupek na elektromer, ktery tebou zaplaceny elektrikar osadi elektromerovym rozvadecem a propoji do te pripojkove skrine. CEZ pak osadi elektromer do tveho elektromeroveho rozvadece. nebo se muzes s realizacni firmou domluvit, aby ti ten sloupek pro pripojkovou skrin udelali vyssi a osadili rovnou elektromerovym rozvadecem, takze nebudes mit dva sloupky vedle sebe ale pripojkova skrin i elektromerovy rozvacec budou nad sebou. tyto viceprace samozrejme uhradis ty.
Odpovědět
@jumpmans děkuji přišel další dopis se smlouvou kde chtějí podepsat věcné břemeno, na cca 6bm pozemku, a za to prý dostanu 500,- problém je zástava nemovitosti která toto zakazuje. Co se s tim dá dělat nevíte? Kromě ukecávání banky...
Odpovědět
@olzi nic se s tim neda delat. Bez vecneho bremena vam tam nic nepostavi. Zeptejte se v bance, ale urcite jim nebude vadit vecne bremeno cezu nebo eonu-to ma snad na pozemku skoro kazdy.
Odpovědět
Věcné břemeno podepište. Pak až bude přípojka hotová a čez to bude zanaset do katastru tak vám pošlou souhlas pro banku,s tím půjdete do banky a oni vám to v rámci pár dnů podepíší a vrátí a vy to pošlete na čez.
Odpovědět
Já normálně žádala banku, poslala jsem ji smlouvu a oni mi pak poslali dopis, že se zápisem do katastru souhlasí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?