Položení všech sítí u pozemku

Zdravím všechny diskutující. Naskytla se mi možnost koupit pozemek za dobrou cenu ale bez sítí. Koukal jsem na mapy všech potřebných sítí včetně plynu (který je pro mě bezpodmínečný) a vdálenosti již tažených sítí jsou v celkem krátké vzdálenosti cca do 15m. Zajímalo by mě, ale zda je běžnou praxí napojit se v co nejkratší možné vzdálenosti nebo se musím prokopat až někam k napojovacímu místu nebo uzlu. Přiložím obrázek pro přesnější představu. Elektrika je vedena skrze pozemek, ale nemá antoníček tedy vývod. Voda, kanalizace a plyn jsou přes cestu konkrétně přes asfaltovou pozemní komunikaci města. Jde o to že jsou všechny sítě opravdu blízko, ale jde o to, abych to pak ve skutečnosti nemusel táhnout o dalších 100m dál. Samozřejmě mi jde jen o přivedení sítí na patku pozemku.
Odpovědět
pro doplnění: umístění "antoníčků" jsou záměrně na hranici se sousedem protože ten potřebuje sítě taky a provedli bysme zasíťování pro oba pozemky.
Odpovědět
Profilova fotka
@hory85 tuto otázku bych spíše pokládal ČEZu a VAKu kde je možné se eventuelně napojit a zda vůbec, každopádně to nebude nic levného....
Odpovědět
z toho plyne že asi není možné se napojit hned na co nejbližší vedení co je kolem. No nic zkusim se optat u dodavatelů, alespoň tak díky..
Odpovědět
Profilova fotka
@hory85 Nám třeba VAK problémy dělal....a tahat si kanalizaci 100 m budeme muset :-p Vlastně i vodu a plyn, ale tam jiná možnost nebyla...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?