Kolik vás stálo zpracování projektu napojení na vodovodní řád?

Ahoj, mám dotaz, kolik vás stálo zpracování projektu napojení na vodovodní řád, a popř. máte někdo typ na projektanta, který je schopen toto nakreslit. Ideálně Střední Čechy okr. Kolín, či Kutná Hora. Vodovodní řád, kam se mohu napojit vede cca 4 m od hranice pozemku na druhé straně vedlejší slepé asfaltové cesty, která vede podél pozemku. Hned za mým plotem bych nechal udělat vodoměrnou šachtu. Díky.
Odpovědět
Ahoj, to vypracovat projekt vodovodní přípojky by měl umět každý solidní projektant TZB. Ale Ty musíš přes cestu, pokud jsem to pochopil dobře. Tam je to asi i na úřady, protože ta komunikace někomu patří, není-li Tvá), nemůžeš ji jen tak překopat nebo jestli ji vůbec můžeš překopat, nevedou-li tam ještě nějaké podzemní sítě, to potřeba zjistit atp.Taky jsem to dělal, ale před dvaceti lety, neplatil jsem to, nevím ani, co ten projekt stál. Ale ještě něco Ti poradím: zkus si zjistit, zda místní správce vodovodu nepovoluje vodoměr až v nemovitosti (rozuměj tam, kde už nebude nikdy mrznout, tedy až v chalupě), tam bys mohl mít vodoměr, ušetřil bys za vodoměrnou šachtu.
Odpovědět
@hamikaw Nám dělá projekt pán Ing. Jiří Šír Kontaktní osoby Ing. Jiří Šír - majitel Zavolejte mu a zeptejte se.
Odpovědět
@ondra_cha Ahoj. tato komunikace je vedlejší. Jedná se o slepé rameno z hlavní silnice. Je to cca ke čtyřem domům. Tuto vlastní obec, tak povolení budu žádat na obci. To snad projde v pohodě. Jinak co mám vyjádření o existenci sítí od ČEZ a O2, tak pod silnicí a souběžně s vodovodem nic nevede.
Odpovědět
@hamikaw První věc je stejně projekt, to je jisté. Bez něj to nelze, poněvadž vodovodní přípojka je také stavba a podléhá projednání stavebním úřadem. Pak uvidíš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?