Stavba rodinného domu na klíč - recenze na firmy

Ahoj všem, ráda bych Vás poprosila o aktuální zkušenosti s firmami, od kterých máte postavené nebo stavíme rodinné domy na klíč, Moc děkuji -)) Lenka
Odpovědět
@lenik02 ahoj... asi pomuze ostatnim, kdyz upresnis jaky typ stavby (drevo x cihla) a v jakem regionu... My stavime kousek od Brna drevostavbu s firmou Wood System a zatim si opravdu nemame na co stezovat :-)
Odpovědět
Ahoj, pravda :), chceme zděný domek, pozemek máme , okolí Praha. Ale koukam, že každá firma má nějakého toho nespokojeného zákazníka, tak by jsme uvítali s mužem nějaká reálná příběhy s vysvětlením koho jo a koho ne :-)
Odpovědět
Dobrý den, my stavíme zděný dům Praha-východ s firmou NovStav (http://www.novstav.cz/), zatím jsme nad míru spokojeni. Lidský přístup, neustále komunikují, se vším poradí a vysvětlí. Lze domluvit osobní setkání a uvidíte jak budete spokojeni. Je to rodinná firma s tradicí, komunikujeme se synem, panem Novotným ml. Ale na domu staví oba majitelé + další stavebníci, takže se v tom vyznají po všech směrech, ne jen od stolu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?