Co všechno se platí za staveništní přípojku?

Profilova fotka
Chci se zeptat co všechno se platí za staveništní připojku??? mame zadost na trvale,ale byli bysme vic nez rok bez elektriny na stavbe.chceme si zazadat o stavenistni,jake jsou poplatky za tuhle pripojku.a co vsechno si musime zaridit sami?
Odpovědět
Profilova fotka
Teď to taky řešíme - na ČEZu mi řekli, že si musíme o to prvně zažádat (v žádosti jsme uvedli, že se jedná o krátkodobé připojení + jsme uvedli dobu, do kdy to bude trvat). Pak musíme zařídit postavení dočasné přípojky u elektrikáře nebo firmy na své náklady, oni nám k tomu poslali smlouvu s podmínkami. Jakmile budeme mít přípojku hotovou, podepíšeme smlouvu, že je vše ok, a spolu s revizí té přípojky to zašlem na ČEZ. Oni nám do 5 dnů namontují elektroměr a pustí nám to tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
takže s te skrine co je ulozeny elektromer platim kabel ja,do te skrinky na sloupu,rikam to dobre???ten mi musi nekdo zapojit do te skrinky zase na sloupku a da mi na to revizi,je to tak???a pak dojedou dat elektromer?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacireksro No, ze sloupu nebo z jiné přípojky si ty zajistíš kabel a skříň - to ti udělá nějaký elektrikář nebo elektroinstalační firma. Pak na to udělají revizi - tu si taky platíš sama. Pak to pošleš na ČEZ s podepsanou smlouvou a oni do 5 dnů namontují ten elektroměr zdarma. Pak platíš jen za odebranou elektřinu. Doufám, že se chápeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
ok,chapu to naprosto.dekuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?