Vrtaná studna - informace a vaše zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj, potřebuji studnu - mohli byste mi prosím napsat od koho máte, kolik celkem stála (případně před jakou dobou) a jak jste s tím spokojeni, jestli nejsou poruchy? Pomůžou mi hlavně kontakty ze středních Čech, ale ceny bych ráda jakékoliv. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nessy_ odeslano do SZ
Odpovědět
Koupili jsme chalupu kde byla jedna vrtana studna ale nefunkcni, tak se musel nechat udelat novy vrt a cena byla myslim 1000kc za metr vic urcite ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@tometa To není špatné. A počítáte to už se vším všady?
Odpovědět
Mám také vrt za 1000,-/m se vším ale bez čerpadla. Doporučuji na čerpadle nešetřit.
Odpovědět
@nessy_ bez cerpadla a plus pak jeste privod vody do baraku.
Odpovědět
Nekoukal bych jen na cenu! Důležité také je, jakou tloušťku PVC trubka má, jak široký vrt je apod. Mnoho lidí sází na nízkou cenu a pak zjistí, že PVC trubka má 2mm, což je šílenost. Vrt jsem dělal cca 1měsíc zpět.Pokud budete chtít více info,tak mi napište SZ.
Odpovědět
Profilova fotka
@nessy_ nam vrtal pan Ivan Houska. sidli v Praze ale jezdi po str. cechach.. Cena byla vyssi nez zde uvedenych 1000/m, ale bylo to udelane podle normy, presne jak pise @radek84 neni to jen o cene. pro staly odber by mel byt vrt o prumeru min. 205-220mm s trubkou 140-160. Navic je potreba spravne udelat obsyp, coz nejlevnejsi studnari taky moc neresi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?