Žádost o elektroměr - jak a jaký tarif zvolit?

Ahojte, mám v ruce revizi elektroměrné skříně a teď chci požádat EON o osazení elektroměru. Jak se to dělá? Je na to nějaký formulář? Jaký tarif žádat? Díky za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac řešili jsme cca před měsícem, my měli razítko od revizáka rovnou na té jejich žádosti a s tím šli na ČEZ, aby nám osadili elektroměr. Pokud ještě stavíte, dostanete automaticky tarif D01, smlouvy vám pak přidjou poštou a jednu vrátíte zpět.
Odpovědět
je to nějak zpoplatněno..? taky nás to čeká..co nevidět. jo a ještě, je potřeba mít revizi na celou elektřinu v domě? musí tedy být vše namontováno..včetně vypínaů a světel?díky
Odpovědět
Profilova fotka
@hh potřebuješ jen tu revizi jak psala keila razítko od revizáka na žádost a ty mi osadili nový elektroměr a pak na to mají týden. Já to tý doby měla D01 a potřebovala jsem D45 přímotop. Revizi elektro celého domu nepotřebuješ tu až ke kolaudaci...ale bez kompletace v domě ti ten revizák ani elektrikář nezapojí (mě tedy nezapojil, dokavaď mi čuměli dráty ze zdi), ale nepotřebuješ revizi....
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac žádala jsem sice ČEZ, ale měla jsem D01 a žádala jsem o více spotřebičů tj. aby mi dali D45 a to když mi odsouhlasili (elektrokotel atd.) tak pak mi pak dal revizák razítko a pak jsem znovu šla na čez a měli na to 7 dní a pak mi osadili 3tarif D45....takže 2x na čez a 1x revizák (razítko dá na žádost)...snad stačí..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?