V domě nám ukazuje vodoměr spotřebu 500l denně, je to možné?

Zdravím,mám dotaz.V domě nám ukazuje budík-vodoměr spotřebu 500l denně!Nemáte někdo s tímto zkušenosti?Voda nikama neuchází,to by jsme poznali.Jsme 4 členná rodina a přes týden v zahraničí.Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
a kde máte vodoměr? někde venku, nebo přímo v domě? naši mají venku mimo dům, jednou byla prasklá trubka, naštěstí před vodoměrem, že nic nemuseli doplácet, ale třeba u vás je to až za ním (mezi vodoměrem a domem). Naši to poznali díky louži, co se tvořila. Vám se točí vodoměr i když vodu nepouštíte? okamžitě bych volala vodárny - poruchy a nahlásila to.
Odpovědět
@tommi4 Neprotéká Vám toaleta? Stačí málo, ale když je to denně 24 hod., tak už to je znát. Jinak jak radí klara.t, mrknout na vodoměr, pokud se točí a vy zrovna vodu neodebíráte, hned volat poruchy - vodárny.
Odpovědět
@tommi4 ted jsem slysela jeden pripad, meli nedoplatek za 2 mesice na vode kolem 6000 Kc! Problem byl v bojleru, kde byla pokazena zpetna klapka a voda bojlereme porad protekala. zkuste se na to podivat.
Odpovědět
např. vadný pojišťovací ventil na teplé vodě
Odpovědět
Profilova fotka
něco musí protekat jinak to není možny
Odpovědět
když není voda puštěná,vodoměr se netočí.Je v domě.Volal jsem na poruchy a že je nejlepší volba poslat vodoměr na přezkoumání a pokud bude v pořádku,tak budeme muset to přezkoumání institutu zaplatit :-( ale 500l denně úmiku by muselo být poznat.
Odpovědět
@linee ,ale když by to bylo tím bojlerem,hodiny by se točily,ne?
Odpovědět
@tommi4 500 l spotreba denne je podla mna na 4 clennu rodinu vcelku normalna, ak napriklad sa hodne pouziva vana, umyvacka, pracka. Myslim ze norma je 100l na osobu a den. Priemer na dedine je 80 l na osobu a den.
Odpovědět
@tommi4 to nevim, ale predpokladam, ze ano
Odpovědět
souhlasim s @pzad.. 500l neni zas tak nerealna hodnota..neni to zrovna setreni..ale jestli vylozene nesetrite vodou, tak si to vemte - 60-80l sprcha, pokud mate vanu tak 100-200l....do toho prani...splachovani...myti rukou...mycka...ono se to nascita...a pokud by jeste neco protekalo...tak to neni vubec premrstena hodnota....ale myslim, ze spotreba by se dala snizit, pokud je vse v poradku, tak proste trochu setrit....
Odpovědět
Profilova fotka
@misadan @pzad Myslím, že zakladatel psal, že jsou přes týden v zahraničí...
Odpovědět
@nobondgirl Ano, zbadal som to hned po odoslani, ale ta voda sa nema kde stracat.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?