4+kk bungalov, jak řešit klidovou část?

Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, určitě potřebujeme technickou místnost u dveří, 2 pokoje na spaní, pracovnu a minimálně dvě šatny (jedna společná blízko vchodu, druhá patřící k ložnici). Zkoušela jsem si s tím všelijak hrát, ale zvlášť v levé části, kde jsou pokoje furt nemůžu vymyslet jak dobře tam napasovat tu šatnu. Bylo to zamýšleno tak, že ten horní menší pokoj bude ložnice a spodní bude dětský. Ale takhle tam vychází šatna ve tvaru dlouhé nudle o velikosti necelých 2,5m2, což není úplně praktické (na šířku vychází 80 - 90cm). Nemáte někdo nějaký nápad jak jste to řešili u sebe? Případně jestli máte nějaké další připomínky k půdorysu :-) P.S.: Šipečky tam mám přikreslené, aby bylo lépe vidět, které dveře tam mají být a které ne.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme bungalov také do L, ale řešený opačně, tam kde máte klidovou zónu máme obývák a kuchyň a ve vašem obýváku máme klidovou zónu. Zádveří a technickou máte hodně podobnou té naší. Mrkněte ke mě http://www.modrastrecha.cz/blog/barca...
Odpovědět
@barca3979 děkuju! To vypadá moc dobře, půjdu se inspirovat :) jenom mi to nejde bohužel rozkliknout na větší, nevíte jestli se ten obrázek nedá nějak zvětšit?
Odpovědět
Profilova fotka
@hkprosecco, nevím proč je to tak blbě nahrané. Zkusila jsem to znovu a systém to opět zmenšil, že je to po zvětšení nečitelné :-S . Takže jsem Vám poslala SZ a dala to do přílohy, kdyby to i tak bylo nečitelné, napište mi email a pošlu Vám to tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak daleko máte WC od vstupu. ?
Odpovědět
@barca3979 moc děkuji! @wario nejbližší WC je v tuto chvíli plánován společně se sprchovým koutem hned jak se vejde dovnitř, projde se zádveří a půjde se směrem k ložnicím. První dveře po pravé straně ( jak je tam napsáno walk-in) a z původních 4,36 je trochu zmenšená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?