Začínáme znova. Nova studie + projekt, co říkáte?

Profilova fotka
Vlozim sem starou studiu + novou studii,ktera neni nase a svetove strany mame jako na prvnim obrazku,ale bylo by to hodne podobne. Co myslite? samozrejme,ze pokoje budou trochu jinak rozlozene,ale jde mi hlavne o to,ze to cele otocime obytnou zonu za klidovou zonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Puvodni rozlozeni dle svetovych stran
Odpovědět
Profilova fotka
moc pěkný, já bych asi jen obrátila zrcadlově pokoje v obytné části, ložnici do zahrady s fr oknem a koupelnu do silnice...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g tak to bude. Obytne mistnosti pujdou do zahrady a koupelna + pokoj pro hosta pujdou na severni stranu
Odpovědět
Z hlediska světových stran je to krok správným směrem. Mě osobně se nelíbí ty dlouhé chodby úzké chodby. Tu dlouhou chodbu je třeba udělat min. šířky 1300 mm tak aby to nepůsobilo stísněně. Dále v místě vstupu ze zádveří do chodby, bych zvážil udělat vítací prostor, na úkor koupelny, tak aby to nepůsobilo, že jsem vstoupil do chodbového labirintu. Mám trochu podobný půdorys jako ty, pouze nad částí mám ještě podkroví, tak se mrkni ke mě.
Odpovědět
Máte to pěkný. Já bych to tak nechal, ložnici na západ bych nechtěl a fr. okno do zahrady z ložnice nevím, já bych si šel napřed uvařit kafe a pak vylez na zahradu z jídelny.
Odpovědět
Profilova fotka
@rad5 super...juknu dekuju moooc
Odpovědět
@terkasofinka Já bych to také nechala takto, jen dvěře do WC bych dala blíže pokojům a pohrála bych si s kuchyní-ale to jistě manžel zvládne ;-) , nelíbí se mi ta "stěna" ze skříněk, která opticky prodlužuje chodbu. Ale jinak super.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak tak my ty svetove strany mame jinak... takze to budu muset rozhazet. Loznici na vychod a pokojicky na jiho vychod. Koupelnu soupnu na sever-tam uz mi nic jineho nezbyde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?