Apex arch, diskuze, recenze

Narazil jsem na apex-arch.cz. Projekty má pěkné, ale cena mi přijde, že by měla být aspoň 3x vyšší. Myslíte si, že má ceny reálné, např. u tohohle projektu? https://apex-arch.cz/projekty-rodinny... Přijde mi to jako velmi moderní nadstandard, ale cenu má uvedenou snad jen za hrubou stavbu. Stavěl jste s nimi někdo? update: našel jsem, že cena je za holodům, ale s tím co popisují je to slušný holodům a zbývá pak už jen pár detailů v interiéru. https://apex-arch.cz/clanek/46/co-obs...
Odpovědět
Taky se mi líbí jejich projekty, některé jsou hodne originální a opravdu dobre řešené. Ale ceny jsou stejne jako před půl rokem/ rokem, i z toho důvodu nevěřím, ze jsou reálné. Tipla bych na klíč minimálně dvojnásobek. Ja mam vyhlidnuty ten maličký dům Sto a předpokládám, ze by me to ted vyšlo tak na 4mil. Na klíč jeste vic. Napr. Canaba v Nehvizdech ma psány pozemek za 2,9m + dům na klíč asi 6m a to je podobně velké Uno jako to Sto od Apexu. Takze bych tipla, ze ta cena bude mozna za ten holodum v nejake osekane verzi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Vybrali jsme si od nich projekt domu, jehož půdorys jsme chtěli o metr zvětšit. Trvalo to 4 roky a přes neustálé urgence a dohadování se jsme nakonec museli zaplatit 3x víc než jaká byla cena projektu na internetu. Nechtěli nám dát ani výkresy v digitální formě. V projektu bylo několik zásadních chyb - ketré nám stavební úřad několikrát vrátil, že jsou v rozporu s vyhláškou. Krom toho špatně nadimenzovali elektro, vchod navrli vchod metr pod úrovní terénu, použíli materiály, které už nejsou 10 let na trhu. Pak detaily jako interiérové dveře 60cm atd. Vše jsem se dozvěděl až po zaplacení, protže předem nechtěli nic ukázat. Když jsem to reklamoval, tak se mi vysmáli, takže jsem to musel nechat celé předělat schopné lidi. Jsou to Slováci a zřejmě proto to nemají přizpůsobené české legislativě. Spolupráce s Aplexem bylo moje zatím nejhorší životní rozhodnutí.
Odpovědět
Aha, chtěl jsem od nich letos koupit projekt...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?