Architekt a projektant ze Zlína a okolí

Hledáme se ženou architekta a projektanta pro výstavbu našeho domečku (bungalov 5+kk) ve Zlíně a okolí. Na jednu stranu chápeme, že je to "drahá" práce, ale bohužel nemáme statisíce na nějakého drahého. Nevíte někdo někom šikovném? Budu moc rád za doporučení!
Odpovědět
@petrikcz1 Ing. arch. Jílek, ten je skvělý, před lety měl studio ve Zlíně, ale ten bude určitě drahy.
Odpovědět
Díky, zkusil jsem ještě oslovit nějaké, tak uvidíme. Představa 100 - 200 tisíc za 5+kk je u nás nereálná bohužel :-|
Odpovědět
@petrikcz1 100 tisíc za projekt včetně studie bude málo, ale 200 uz by mělo byt OK. Jeste me napadá studio Ellement, dělají pěknou čistou práci. A pak je v Uh. Hradišti mladý architekt Kutalek, ale to by jste si museli sednout, někdy je to trochu divočina. A levný taky nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme dali za projekt cca 70 tis., s projektantem jsme byli max. spokojeni, vždy nám vyšel vstříc, udělal si na nás čas... je pravda, že jsem si dům nakreslila, přišla s jasnou představou, ale několikrát jsme něco předělávali... teď jsem viděla jeho projekt na dům sousedů a je to paráda. Navíc nám bylo řečeno od jiného projektanta i na SÚ, že tak precizně zpracovaný projekt už dlouho neviděli. Jen jde o staršího pána a vše kreslí v ruce, tak nic nemáš v PC, jen krásně na papíře... pokud budeš mít zájem, pošlu kontakt...je z UH ;-)
Odpovědět
qeszi: Pošli prosm, děkuji moc! Máme vcelku představu, i rozložení pokojů ke světovým stranám. Zatím ještě řešíme umístění do pozemku vzhledem k přísnějším regulativům a vzhled střechy + detaily.
Odpovědět
@petrikcz1 Pokud nejste vyšší level, Ellement ani nezkoušejte, Maršíková s Ressovou jsou dle mých zkušeností nad vaše poptávané možnosti, navíc jsou to jen architektky, které spolupracují se stejně drahými projektanty a následně doporučenými řemeslníky. Ale jejich práce dokáží být docela hezké a nadčasové. Zkus kouknout na http://www.lpprojekce.eu/, ti dělali muj dům, viz. fotoblog, cena a kvalita projektu je myslím bezkonkurenční na Zlín.
Odpovědět
Zkuste josef.mrazek@gmail.com, je z Prilep. A delal nam plan na prestavbu domu.
Odpovědět
Profilova fotka
@preciz můžu se zeptat na kolil vyšel projekt? A co všechno bylo zahrnuto do ceny? Moc se mi líbí jejich práce. Klidně napište do zpráv.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@zanosek dobrý den, mohu se zeptat na kolik Vás vyšel projekt na přestavbu od p. Mrázka? Děkuji
Odpovědět
@preciz lukas z lp projekce velice sikovny nam nacenoval v lete a presne ze stejneho duvodu jako vy jsme si ho nevybrali naceneni okolo 120... ale musim rict ze jeho prace ma hlavu a patu dneska bych ty penize jiz investovala
Odpovědět
@shaarkan To mě překvapuje, je možné, že Lukáš od doby, co nám dělal dům podražil, ale že dvojnásobně? :-D :-)
Odpovědět
@preciz me to teda neprekvapuje. Nas architekt prohlasil, ze my jsme posledni, co delal za tu cenu a ze zdrazuje o 100%. A to jsem proti tobe a tvym pozadavkum na kvalitu prace slaby odvar :-D .
Odpovědět
Článek se načítá
Projekt na rodinný dům pod 100 tis. je nereálný. Pokud to někdo dělá pod touto cenou je v tom nějaký háček
Odpovědět
Ahojte možno by ste mohli skúsiť aj slovenskú stranu, môj otec je projektant s 45 ročnou skúsenosťou a robí projekty okolo 2500euro, samozrejme bez DPH. Sú to projekty na stavebné povolenie, ale platiť za projekt 200tis sa mi zdá strašne moc.
Odpovědět
Napr. Tento domček sa odovzdával za 2000euro. A to je bungalov 5kk.
Odpovědět
@preciz já nevim no... jako možná je to i tím, že je velmi žádaný a nevím jestli pouze jednou nebo víckrát vyhrál cenu stavba roku zl kraje..
Odpovědět
@shaarkan my si asi nerozumíme, s Lukášem se známe už dlouho, dávno před tím, než začal s projekcí a jeho kvality nezpochybňuji, o jeho oceněních vím a dá se říct, že jsme kamrádi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@preciz zdravím já bych i ze zvědavosti jukla, ale albumy budou jen pro přátele, nevadí :) určitě ho máte hezký. A projekt od architekta asolidního projektanta za 100-200 tis. je normální cena. Moji známí chtějí za bezproblémový dům cca 150 tis. Od studie do SP. Pohybují se cca na 5% ceny "díly". Pokud by jste chtěl kontakt mohu nabídnou, žije ve Žďáru, ale v tomto oboru to není až tak o vzdálenosti. My měli studii do detailu odladělou od kamarádky architekty tak jsme riskli na zbytek obyč projektanta za asi 45 tis. , ale přípojky už byly hotové a detaily si teď pro realizaci kreslí a řeší manžel sám... Takže úsporu na projektu doporučuji jen při výstavbě firmou případně pokud si dokážete detaily vyřešit sami. A že jich na jednom domě je :).
Odpovědět
@tulda27 Já albumy zrovna včera dočasně zamknul ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@preciz tak nevadí :) určitě to máte krásný!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@qeszi Dobrý den, Já bych Vás moc, moc poprosila o kontakt na Vašeho projektanta. Musím říct, že jsem velmi překvapená, že není možné na internetu nalézt nějaké recenze. A na osobní doporučení jsem bohužel neměla štěstí. Děkuji Vám.A přeji Vám do Nového roku, jen to nejlepší. Michaela
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@qeszi mohu vás poprosit o kontakt?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, jsme firma zabývající se rodinnými domy od architektonického návrhu, až po realizaci. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle 775 031 962 nebo na mail projektyprozivot@gmail.com Předem děkujeme za Vámi projevenou přízeň. Projekty pro život 🙂
Odpovědět
@alena_richtrova Dobrý den, máte webové stránky? Nebo aspoň, jak se jmenuje Vaše firma?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@marta_emart_zavadilova Projekty pro život s.r.o. a pokud se kouknete na fb jistě nás tam naleznete také. Krásný den. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?