Projekt Atrium 3 - co na něj říkáte?

Profilova fotka
Ahoj... zapomnela jsem jeste na jednu variantu,kterou nam predal.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@terkasofinka @martii1 @bamak
Odpovědět
Profilova fotka
@terkasofinka @tulda27
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm velká kuchyň, malá koupelna a vstup přes obývák, ale jinak kdyby jsi netrvala na velké koupelně tahle mě osobně přijde zatím nejlepší :), ještě pošli tu Tvou
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 ta moje je stejna s tim vrskem uplne... jem ta kuchyn😂 snazim se ji dat vlasne podelne jak byla a zvetsit ji,ale to uz bych vymlatila sklo😂
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě tohle přijde dobrý, nevím vlastně proč, ale tohle bych brala i když se bude chodit tím obyvakem, tady mě to zase tolik neruší (nebo za to může pseudoefedrin ;)) Když začneš sahat do té strany směrem k zahradě nic moc nezískáš a bude to přitom spousta m2 = peněz navíc. Jen to bude chtít ten světlík a schůdky na střechu :). Ale bude to krásné a dneska se to bude dát i čistit ty parní čističe atd - to stejně musíš v takovém domě mit.
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 ted si me pobavila :-D ja si vzala zrovna prasek na spani a nejdu spat,takze sem taky happy trochu oblbla:-D svetlik by tam musel byt 100% a dala bych fakt velkej obdlnikovej... spis me trosku znervoznuje to,ze bych čučela do zdi... tak si tam dam asi tv na zed😂
Odpovědět
Profilova fotka
@terkasofinka dej tam obraz, to si sedne uvidíš, okno je lepší, ale jde to vymyslet příjemně i se zdí.
Odpovědět
Ahoj, trošku bych zvětšila koupelnu (zvážila bych jestli tam nepřidat také sprchu, až děti vyrostou, nebudou se chtít sprchovat ve vaně - pohodlnější je sprcha) a samostatný záchod bych vyměnila místo té šatny. WC větrání, přirozené světlo... je to hezký projekt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrj super postreh... zachod vymenim se satnou. Dekuju moc 😘
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 dam tam nase krasne fotky nas😉😅 at vim koho sem si to vzala a co sem splodila
Odpovědět
@terkasofinka Taky hezké....teď babo raď, tady je větší kuchyně a TM, v prvním zase koupelna....ale určitě bych vybírala mezi tímto a prvním návrhem. Ten druhý je takový překombinovaný. Zkus poprosit verunky tady na foru, aby ti nakreslila kuchyni v první a této verzi, aby sis to mohla lépe představit. Ona ti i poradí, jestli je tam místa dost, nebo málo.....a vůbec, co na kuchyni říká chlap?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bamak pritel je kuchar,takze :-D ale je fakt,ze nas sen byl s ostruvkem do obyvaku,takze jako v prvnim navrhu,ale je to opravdu 3 metry a cca 150 cm a je fakt,ze je to male,takze co s tim.... rozsirit dum:-D ooooooo booooze
Odpovědět
Profilova fotka
za mne zatim stale vede prvni navrh. vsechno ostatni pusobi nasilne. ale budete tam bydlet vy.
Odpovědět
@terkasofinkaJá vím, že je kuchař, proto to píšu :-D. Právě, že mě 2x 3 metry na kuchyni až tak malé nepříjde. Nevím co všechno tam plánujete, ostrůvek je jasný, když počítáš 90 na dřez a 90 na varnou desku, tak ti zbyde mezi nimi 120cm prac. plochy....což není moc, ale taky to není nedostatečně málo, no a naproti na jedná straně vysoký komín na troubu a na druhé straně lednička....to je 2x60....no a mezitím může být 180cm další pracovní plocha....mě to teda příjde celkem OK. Zkus si to nakreslit. Zkus poprosit verunky a uvidíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v okamžiku, kdy ta jedna stěna jde využít i na prac. plochu bude to dobrý, ale jinak jen s ostrůvkem se taktak vejdou základní spotřebiče a věci co lidi na lince mívají (konvice, kávovar, nějaké drobnosti, mísa na ovoce co já vím), zbyde tak 80 cm prac. plochy a dost. Fakt to mám, kuchyň je jen o trochu kratší bez velké skříně a je to prostě malé na větší vaření - to pak odkládám věci všude i do pracovny a jídelny :). A to mám čistou plochu na přípravu jen s bylinkami pod oknem asi 140 cm. Ostatní věci mám na druhé straně. Ale ať si řekne pan kuchař kolik místa mu stačí :). Já třeba vařím hodně, často a ráda i s dětmi a to už je pak na budku ;). Navíc v tomhle návrhu hezky vychází ten trojúhelník - vaření x oplachování x lednice :). a ještě takový nápad k rozšíření domu - vy tam plánujete na ty auta přístřešek že? takže kdyby jste tím směrech chtěli rozšiřovat dům mohlo by pod přístřeškem pak být jen jedno auto a to asi nechcete? Jinak by mohly auta teoreticky stát do pravého úhlu, jedno pod přístřeškem, jedno "před dveřmi". Ale to by se muselo věřit ze situace s komunikací zda se to tam dá zastavit :) (my to tak nakonec máme, musíme mít 2 stání a nechceme mít tak veliký přístřešek a bránu širokou na 2 auta).
Odpovědět
@terkasofinka Ahoj, me by se libila v miste, kde je ted zadveri, kuchyn s oknem. Misto skrine v zadveri a wc bych pridala spiz. Mohla by se pak trochu rozsirit koupelna nebo pridat samostatne wc se vstupem z chodby. A vstup se zadverim (pripadne i se samostatnym wc) bych dala nekam pobliz pristresku pro auta (aby to z auta bylo bliz) a pokoje pro hosty.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by vadil vstup do pokojů přes obývací pokoj. Tady většina píše, že to nevadí, ale zažila jsem to v pubertě, kdy jsme to tak měli a bylo rušivé pro všechny. Vadilo to mně a bráchovi, vadilo to rodičům. Např. si chtěli dát siestu po obědě, jen tak se natáhnout s knížkou na gauč a do toho se jim tam promenovali puberťáci. Bylo to nepříjemné mně, oni neměli soukromí, trapně se cítily i kámošky.... Nebo měli jsme návštěvu a já třeba přišla domů zpocená z kola a chtěla si jen dojít do pokoje pro věci a musela jsem takhle projít přede všemi :-S Teď bych to neřešila, ale v tom věku to pro mě bylo jiné. Nakonec to naši nevydrželi a zařídili nám s bráchou pokoje v podkroví, aby měli klid.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak ono je zvlastni se ptat kuchare-on mi rekne,ze mu to staci. Ale!!!! Jedinej,kdo stoji doma v kuchyni sem ja. V praci ma kuchyn,ktera by se do domu vubec nevesla,takze tezko jeho nazor soudit. Prosim prosim....kdo mi zkusi navrhnout tu kuchyn? Verca???? Nevim ktera
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 s tim mistem pro auto by to zase neprekousl ten muj :-D uz takhle prisel o garaz,takze mu uz na tohle sahat nemuzu prave. Zkusim zitra zajit do kuchynskeho studia a juknout asi na to.... porad sem pro,aby se skloubil prvni navrh s timhle.
Odpovědět
Profilova fotka
@lecijasek puvodne jsem to tak chtela,ale je fakt,ze zase ten dum ma neco do sebe... je to trochu jine nez klasicke obdelniky ,kde se chodba rozdeluje. Kdyz premyslim nad svym zivotem ted i jako mensi,tak moje prvni cesta byla vzdycky do kuchyne. A mohlo mi byt 14 nebo ted 28. Ted jsme v bytu v pronajmu a vzdycky,kdyz nekdo prijde a otevre dvere bezim z kzchyne ke dverim a pritelova cesta je to same... pred pronajmem sem bydlela v byte,ktery mel zony rozdelene a pritel i ja atomaticky chodili vzdy do spolecenske casti . Jako 14 leta 18 leta sem take bezela do kuchyne,abych privitala mamku. Mozna to mam v povaze,ale prijde normalni vzdycky ,kdyz prijdu domu pozdravit vsechny co jsou doma. Pak urcite jsou situace,kdy mi to mozna vadit bude,ale zasadni problem v tom nevidim. Patrove domy nebo radovky;v kterych jsem byla mely vzdycky schody z obytne casti nahoru.
Odpovědět
a co nějak takhle :) ? jen zkouším různé možnosti, to je ta kuchyně vpravo, jak někdo říkal ...
Odpovědět
Profilova fotka
@ellesarka ty jooo jsi dobra!!!! A nebyl by tam navrh,kde ta kuchyn je na druhe strane? Aby zustala chodba u oken????
Odpovědět
takhle nějak ?
Odpovědět
Profilova fotka
@ellesarka jezis dekuju ti mooooc:-******
Odpovědět
@terkasofinka není zač :), chce to doladit, neměla jsem teď čas se prdět s detaily jako třeba okna a tak, ale snad to pomohlo :).
Odpovědět
Profilova fotka
@ellesarka urcite to pomohlo moooooc. Opravdu dekuju moooooc:-****
Odpovědět
@terkasofinka pak mě třeba napadá, že tu televizi v té příčce veprostřed obýváku bych dala do takovýho otočnýho panelu, aby se dala otočit i opačně do kuchyně a jídelny (krb bude podle mě průhledovej, aby byl vidět z obou stran, že :) ? já ráda při vaření na něco periferně koukám .. nebo dala z té strany druhou televizi :D - nevím, co je levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellesarka ano mas pravdu. Je pruhledovy! A mas naprostou pravdu.... ja taky rada koukam na tv u toho.
Odpovědět
@terkasofinka je tady skupina o kuchynich, kterou vede @verunky....ta dela navrhy a poradi s dispozici....
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?