Bungalov 1086 - stavíte někdo? Rady, připomínky, návrhy

Profilova fotka
Příští rok bychom chtěli začít se stavbou bungalovu. Stále hledáme inspiraci a projekt, který by nám vyhovoval. Na 100% to není žádný. Nejvíce se k němu přibližuje bungalov 1086. Jediný problém máme s koupelnou, která je bez okna. Jinak vše vyhovuje - kuchyň a jídelna do zahrady (nechceme do ulice), zastřešená terasa, garáž..... Máte někdo nápad, jak to vyřešit s koupelnou či nevíte o podobném projektu? Děkuji za všechy připomínky a rady.
Odpovědět
Profilova fotka
))nemám zkušenost ale koukla jsem, jedině vyměnit koupelnu z kuchynkou.. A z garáže bych hodila dveře do chodby, nechala vstup do dílničky, ale ne průchozí.
Odpovědět
Doporučuji obrátit se na architekta (můžu poradit). Ty katalogové návrhy jsou většinou o ničem. Ok ušetří se sice na projektu, ale návrh stojí za houby. Stavba není pak v souladu s pozemkem, a hl. přeplatíte na materiálu (to jsou pak stotisíce), což můžete vhodným uspořádáním místností předejít. Za pár let zjistíte, že barák není podle vašich představ, to je škoda ne, když už do něj chcete investovat tolik peněz :-).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?