Bungalov 1372, co na něj říkáte?

Profilova fotka
co říkáte na mnou změněný projekt? Můžu to tak nechat? Terasa je na jih, vchod na severozápad.
Odpovědět
Profilova fotka
Celkem se mě ty tvé předělávky líbí :-) Co by mi asi vadilo je vstup do ložnice hned vedle hlavy. Celkově z každé strany postele dveře by mi nepřišlo příjemné. Radši bych dala postel na protilehlou zeď a vedle postele dala vysoká okna. Nevím, zda vidím dobře, ale ta koupelna u ložnice je průchozí i do prádelny? To bych asi nedělala, dvoje dveře v koupelně jsou na prd. Ve velké koupelně se mi nelíbí ten výkus na sprchu, jak zasahuje do pokoje. A pokud budete mít bojler v technické, tak mě to přijde daleko od koupelny. Budete čekat dlouho než poteče teplá voda. Technické místnost je miniaturní. Co vše tam plánujete mít? A spíž je taky mini. Za to zádveří je pěkně prostorné :-) Kuchyň s obývákem jsi pěkně prohodila. Přijde mi praktičtější mít u terasy kuchyň než obývák, taky to tak budeme mít :-) A za mě bych ještě obývák oddělila od kuchyně, ale to záleží, co komu sedí. Moje doporučení, zkus si to ještě překreslit v nějakém programu s konkrétními rozměry, někdy to udělá hodně :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, taky se nám jako hlavní líbí tento projekt. Prohození kuýchyně s obývákem je zajímavý nápad. Ale ten pokoj 8m2 bych si tam chtěla nechat jako pracovnu nebo pronávštěvy. Jak máš rozdělenou technickou na špajz a technickou, tak to je fakt hodně malé. o ucspíš adila dř kuchyně do uličky k pokojům a dala ten špajz jakoby před ty dveře. A technickou nechat minimálně ty 3m, i to není nijak velké.
Odpovědět
Souhlasím s příspěvkama viz výše, prohození kuchyně je super, nechápu proč všichni dávají vstup na terasu z obývákku, když se na terase stejně sedí a popíjí a pojídá a přece nepoběžím přes celý obývák, abych něco z kuchyně donesla. Takhle je to mnohem praktičtější. S postelí taky souhlasím, přehodila jsem ji, viz obrázek. Zádveří jsem zmenšila, ale díky tomu by mohla být větší spíž a technická ;) což určitě oceníte, i tak bude podle mě dostatek prostoru v předsíni...nějaká ultra velká hala není nutná a vše potřebné se tam po obou stranách určitě vměstná. Na jednu stranu např. lavici a zrcadlo, na druhou úložňák až po strop :) Prádelna a sprcháč se mi zdají fajn..
Odpovědět
Profilova fotka
@nath16 jéé děkuji moc holky, ale my už máme vybráno.. Je to 1175. Už vyřizujeme povolení :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nath16 To zmenšení zádveří a zvětšení technické vypadá výborně. Kuchyně u vchodu na terasu je taky super. Ale je mi trochu líto toho pokoje co padne na úkor kuchyně :-| I když púak bude hodně velký obývák a dal by se koutek s počítačem dát tam třeba
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelkap máme nakonec vybraný jiny :) viz mé album :)
Odpovědět
Profilova fotka
@avv Jojo, vím už vjsem koukala...Myslela jsem sípš jestli se bude chtít k tomu vyjádřit ještě nath16 nebo pro další čtenáře :-) Můžu se zeptat proč jste zvolili nakonec jiný? Proč nevyhrál tenhle? U nás zatím pořád vyhrává :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelkap hlavně kvůli metrům zastavěné plochy a pak ještě, že jsme osobně navštívili 3 domy 1175 a ohromě nás nadchly.. Líbí se nám, že budeme mít skoro z každého pokoje francouzské okno a celkově nás dostal :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den všem, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo tento dům stavěl svépomocí a jaké byly/jsou stavební náklady na tento dům (vč. tepelného čerpadla). Mockrát děkuji za Vaše odpovědi. Zdraví Pavlína email: zavrelovap1@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?