Bungalov 1377 - Euroline staví někdo?

Profilova fotka
ahoj strecháčci stráááášne jsem se zamilovala do tohoto projektu máme dlouhý a úzký pozemek, vchod domů z boku - pro nas ideál , už máme v merku pár změn, franc. okno nechat jen v obývaku, ale zvetšit ho... v ost. pokojích nechat klasická a dveře do technické m. dát z chodby a ne ze zádveří, v ložnici vchod do šatny a místo šatny sprachác a zvetšení koupelny... stavba na klíč mám od firem vynabídkováno na necelé 3 mil. .... /Ptám se je tu nekdo, kdo tento bungalov staví svépomocí ??? nejlépe ze severních / stredních čech??? potrebovala bych se na neco optat... pokud bych si koupila tento typový projekt, případné změny mi Euroline zamění? nebo bude lepší si ho nechat udelat od projektanta??? díky za rady typy :))
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
8-)
Odpovědět
Profilova fotka
.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj,já tenhle dům stavim, od května minulého roku,ale kousek od Chrudimi, od eurolinu jsem si koupil jen projekt, a stavim to svépomocí.Nevim na klíč firma to mají drahý, já už sem před dokončenim, a do 2mil se vejdu, a taky jsem provedl hodně změn, co se týče oken, a příček, havně koupelnu jsem zvětšil, a kuchyn upravil.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinvilusinsky dobrý den, budeme stavet taky... už jsme se byli kouknout na typový k jednem lidem kousek od HK... máme tam par zmen, dá se říct dost... budeme stavet na klíč ... teprve sítujeme pozemek a řesíme rozpočet... budeme delat drevostavbu... kdyby jste se chtel pochlubit nejakýma fotkama byla bych moc ráda.... dekuji, ze jste napsal ... .)
Odpovědět
Ahojda.Zdravim vsechny pracovite lidi.Tento domecek me velice oslovil.Chci se zeptat tech co ho stavi svepomoci.Jak dlouho jim stavba trvala a na kolik je domecek vysel.Dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj je tu jedna paní, která stavela svépomocí (cihla) a psala mi že se pohybují okolo 2 mio mi budeme mít domeček na klíč, a v základu nam nacenili tuto drevostavbu na 2,6 mio bez vymyšlení ...
Odpovědět
Zdravim.Ja ho stavim z ytongu.Ytong ma tepelne vlastnosti takze ani nebudu zateplovat.Lepsi dum pak lepe dycha.Zacal jsem loni v kvetnu.Ted uz cekam na kuchyn.Temer pred dokoncenim.Stavel jsem sve pomoci.Obcas pomohly pratele jinak skoro vse sam.Do 2mil se to da postavit uplne vklidu.zalezi taky jak je clovek narocny:)Jinak posilam starsi foto.Na tom dome jsem provedl moc docela zmeny tak abyste nerekly ze to neni ten dum:)tak se mejte hezky a at se dilo dari.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?