Bungalov 1471 od Euroline. Někdo kdo bydlí nebo staví?
@katkablu Dobrý den, no dům roste jak po dešti. Tak držím palce ať vše dobře dopadne, úřady je to nejhorší. Pak už jsou samé hezké záležitostí.
Pak sem dejte fotečky....
8. čvc 2015- Sponzor fóra
@anetal7 No my jsme to měli přesně naopak. To kolečko na úřadech bych už nechtěla zažit
i když dneska vidím výsledek tak to za to stálo.
9. čvc 2015@anetal7 obvodové zdí jsou z Phorothermu a příčky Ytong...
11. čvc 2015@viktorie15 a nebojíte se že kombinace těch materiálů by mohla dělat problémy?
12. čvc 2015@angie.shy Ne, nebojíme..
12. čvc 2015Dobrý den Viktorie,
Zaujala mě Vaše rychlost stavění Bungalovu 1471, chtěli bychom s manželkou také tento dům stavět v Hodoníně, ale chtěli by jsme rychlou a slušnou firmu pro hrubou stavbu, zbytek dodělám svépomocí. Vy stavíte sami nebo s firmou? Máte dům na klíč nebo jen hrubou stavbu? Stavíte někde okolo Hodonína? Děkuji za odpovědi Novotný.25. srp 2015@stavari Dobrý den, stavíme s firmou, je to dům na klíc. Ráda je doporučím, jsme s nimi velíce spokojení. Je to firma Prestige House CZ s.r.o., http://www.stavby-domy.cz/cz/kontakty/kontakty/
Nevím jestli staví také v Hodoníně, ale klidně jim zavolejte a zeptejte se.
My stavíme v okolí Mělníka, za pár týdnu už mámě hotový dům k nastěhování
Přeji hodně úspěchu!25. srp 2015- Sponzor fóra
@viktorie15 ahoj, tak jak pokracujete, uz mate hotovo? Je to krasa, taky ted planujeme 1471.
Máte zajimave resene to rohove okno v obyvaku, takove upravy jsou mozne domluvit s euroline pred nakupem projektu nebo vam to delal nekdo dodatecne? Dekuju
22. lis 2015@viktorie15 Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte povoleno snížení stropu v obyvaku již od euroline nebo jste ho snížili bez jejich povolení. Taky uvažujeme o snížení a ohlášení stavby snad vydají příští týden. Tak jestli se mám v tom stourat nebo bohužel mít vysoký trop,když jsem jsem si nevzpoměla dřív. Předem ti děkuji za odpověď.
22. lis 2015@katkablu Ahoj, strom máme podle původního planu, 2,60 m.. Nic jsme na tom neměnili.
22. lis 2015@meesha83 Děkuji, krásný domeček. Už bydlíme a jsme velice spokojení. To okno v obýváku bylo upraveno naší stavební firmou. Udělali jsme ještě par dalších změn, okna příčky a td. Tak přeji hodně úspěchu..
22. lis 2015@viktorie15 nádhera !! Už se taky těším. Ještě se zeptám,ty změny stav.firmou jste už do projektu nezaznamenávali a pak při kolaudaci zapíšete jenom ty provedené změny? Mě jde o to jestli to takto projde,my totiž máme na st.úřadě děsného idio... ? My jsme si projektantem nechali zmenšit fr.okno na klasické v technické místnosti a pokoji vedle,potom jsme zmenšili WC a zvětšili spíž.. Jinak jsme to ponechali. To okno v koupelně je super. My snad během 14dní podepíšem smlouvu se stavitelem a pak podle počasí začneme. A poslední otázka
Za jak dlouho jste postavili? Už nebudu otravovat a děkuji
23. lis 2015@katkablu Ahoj, změny se musí uvádět, dokládalo se to až pří kolaudaci a stačilo to. Nám to všechno udělala stavební firma. Stavba trvala tří měsíce, ani o den víc. Bylo to perfektně načasované, kuchyň jsem objednávala pomalu ihned po prvním kopnutí.. pač jim to s tou kuchyňskou linkou trvalo déle než naše stavba domu.
)) Tak držím palce, ať se vše podaří jak má.
24. lis 2015@raduzza A jaký by jste si představoval jiný strop?
15. pro 2015Původně jsme také chtěli klasický rovný strop, ale pak jsme viděli fotky,jak vypadá obyvak podle projektu,je to krásně vzdušné, prostorné, nádhera.. Hned jsme změnili názor
a finančně myslíme,že to vyjde ještě o něco levněji než rovná varianta, protože při té se musí použít víc lanek, na kterých je zavěšený sadrokarton v té rovné variantě. No uvidíme
23. pro 2015
Nenašli jste co jste hledali?
Pokud najdeš v novém designu chybu, prosím, dej nám vědět.
Ahoj, zdravím všechny. Najde se tu někdo, kdo staví Bungalov 1471 nebo už někdo v takovémto domečku spokojeně bydlí?
Jaké máte zkušeností ?