Bungalov 1475 od Euroline, jaký na něj máte názor?

Zdravím, jaký máte názor na tento dům, případně nestavíte ho někdo nebo už nebydlíte? :-) http://www.ceskestavby.cz/typove-proj... Pár změn by tam bylo, například absence bidetu a změna příčky za učelem větší špajsky nebo dětského pokoje nebo uprava vstupní chodby pro lepší využití místa. Jinak se nám to líbí. Kdybychom to stavěli, možná bychom dům celkově o 10% zvětšili :-) A poslední klasická otázka, na kolik odhadujete cenu při stavbě půlka svépomocí, druhá pulka najmutí různých řemesel? Děkuji
Odpovědět
Nikdo nic?
Odpovědět
možná se rýsuje pozemek a umístění na ně by vycházelo vstup do z jihovýchodní strany, tzn. že obývák a jídelna by vycházeli na severozápad. Je to v něčem špatně?
Odpovědět
Tak jako projekt docela pěknej, taky jsem na něj koukal,ale co mi vadí je docela členité společné místnosti a takhle oddělení kuchyně,ale zase někdo to vyžaduje. Když si ale vezmu,že obývák, kuchyně a to místo kde je stůl má dohromady cca 35m2, tak mi to přijde strašně malé, moc příček. Já potřebuji třeba větší otevřený prostor. Malá tech. místnost by mi taky vadila.
Odpovědět
Profilova fotka
@kobymx5 stavíme domek taky od euroline - bungalov 1175, zvenku má úplně stejný tvar, jen máme větší zastavěnou plochu - celkem 143m2, stavíme svépomocně a rádi bychom se dostali do 2 milionu. A máme obývák otočený také spíš na severozápad, ale chtěli jsme to tak kvůli poloze domu na pozemku a terasu budeme mít částečně na západ, kam jde odpoledně pěkně sluníčko.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím nemá někdo fotky hotového projektu na klíč? Popřípadě nějaké změny v projektu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?