Bungalov 4kk - zhodnocení projektu

Profilova fotka
Dobrý den chtěla bych poprosit o zhodnocení a připomínky k návrhu projektu našeho domku. Dům je směrován obytnou částí přímo k jihu. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Mi se projekt líbí, jenom bych asi zvětšil celou severní část. Schovala by se tím i kuchyňská linka. Nevím, kde bude terasa a jak chceš zastínit jižní okna (za mě je nejlepším řešením přesah střechy). Mám projekt podobný, ale zrcadlově obrácený. Ložnici jsem zmenšil a do šatny mám vstup z chodby s navazujícím oknem.
Odpovědět
Dobrý, vyvážený. Jako úložné prostory na věci typu bágl, kufr, sportovní potřeby a sezonní věci bude sloužit co? Půda?
Odpovědět
relativně dobře řešeno, sice malé, ale OK proč je ložnice mnohem větší než dětské pokoje, bude tam stůl jako pracovna?
Odpovědět
Profilova fotka
Zastínění by jsme chtěli řešit buď screen roletami, nebo předokenními žaluziemi. Rolety se nám nelíbí. Nad přesahem střechy jsme uvažovali, ale nakonec s ním nepočítáme. Úložný prostor na velké sezónní věci by byl v garáži a to formou regálů před auty a nebo půda u garáže. Půdu u domku využívat nebudeme. (bude zateplený strop a vznikl prý tepelný most)
Odpovědět
Mě se to líbí, krásně všechno na jih. Bál bych se takhle velkého okna na západ v létě, tam to sluníčko asi bude prát fest. Kdyby manželka nechtěla průchoďák bez chodeb stavěl bych vlastně to samé. Velikost dostatečná a na krámy garáž stačí.
Odpovědět
Dejte předokenní žaluzie. A možná bych dala raději větší šatnu na úkor ložnice, však můžete chodit do ložnice přes šatnu. A sezonní oblečení a boty se mohou skladovat tam, to přece jen do nevytápěné garáže nedáš.
Odpovědět
Profilova fotka
@inkajanakova Dívala jsem se na Váš domeček a variantu šatny s ložnicí jako máte Vy určitě vyzkoušíme na suchou vyzdít a uvidíme co nám bude více vyhovovat. Jinak domeček máte opravdu moc pěkný.
Odpovědět
@mae2la To jsi asi myslela někoho jiného, vid? já tu nic nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@inkajanakova .. Tak to jsem popletla .. dívala jsem se k subsomi.
Odpovědět
@mae2la Líbí se mi moc, aby ne, budeme mít skoro stejný půdorys, jen o jeden pokoj navíc a celkově větší. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?