Bungalov Bušovice - váš názor na uspořádání

Dobrý den,zajímá nás váš názor na uspořádání místností v této studii.Děkujeme za jakoukoli reakci.
Odpovědět

Odpovědět

Odpovědět
Zdravím, pokud je jih vlevo, tak celkem dobrý (žádná sláva, žádná hrůza) na můj vkus je tam spousta detailů prodražující stavbu (vybrání u vchodových dveří, nesmyslná terasa, výzub garáže..) pokud zrovna trváte, že plechový miláček potřebuje pro sebe druhou největší místnost v domě, tak by bylo rozumné ho alespoň tepelno-izolačne oddělit od obytné části. Ložnice vám takhle bude promrzat, jelikož garážovými vraty nikdy nedosáhnete nějaké lepší tepelné izolace a na druhou stranu vám bude teplo unikat do garáže a to autu nesvědčí. Jinak ten člověk co bude u jídelního stolu vpravo dole, tak ten tam bude docela v pasti. Dům nebude zrovna nejlevnější, ale pokud peníze neřešíte, tak směle do toho.
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu, dům se Vám zbytečně prodražuje, co roh, to 250tis.Asi bych rozšířila obývák až na terasu a tu pak udělala zvlášt. Bylo by i víc prostoru kolem jídelního stolu. TM máte dost daleko, než dostanete teplou vodu do kuchyně odteče plno litrů vody.
Odpovědět
DĚkuji za názory,přípomínky a nápady.Jih je vlevo.Terasa je jen pro obyvatele domu.Pergola bude o kus dál.Plechový miláček bude stát pěkně pod přístřeškem.Garáž určitě budeme zateplovat.Past v kuchyni-máte pravdu-to samé s vodou z t.m.
Odpovědět
@marena1051 S tou zateplenou garáží přeji hodně štěstí, chci vidět ty garážová vrata, která vám to teplo udrží a pokud se tam rozhodnete parkovat, tak v zimě vám kombinace teplo, mráz, sníh, sůl to auto spolehlivě odrovnají ;-)
Odpovědět
Zdravim, prijde mi to celkem OK, jen bych take popremyslela nad tou garazi - opravdu musi byt soucasti domu? A co opravdu nemam rada je jakykoli jiny nez pravy uhel u sten. Je to silene neprakticke, slozite se to dela a vypada to podle me proste divne.
Odpovědět
Sakra,nějaký názor rodiny co má garáž součástí domu by tam nebyl? :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?