Bungalov dispozice 13x11,5

zdravím,uvažujeme o stavbě rodinného domu,zkusil jsem vytvořit tento projekt,který by nám vyhovoval,tak bych chtěl požádat o váš názor a připomínky,zatím ještě nevíme čím topit,ohřev atd.,takže zatím nezakresleno...
Odpovědět
Nechtěla bych mít pokoje ani ložnici hned vedle obýváku, tohle bych se snažila oddělit
Odpovědět
1x WC ? No a technicka by mi taky chybela.
Odpovědět
@guteman technická tam je až dost velká,jsou tam i dveře ven a to druhé wc by se tam možná i vešlo 🙂
Odpovědět
Jo uz vidim.
Odpovědět
Přijde mi to špatně řešené - spousta divných výkusů, zbytečně velká hala, v ložnici málo místa vedle postele, v obytném prostoru a v kuchyni extrémně málo plochy oken, prenos hluku z WC a koupelny do dětského pokoje... a tak by se dalo pokračovat. Nechte to nakreslení půdorysu raději odborníkovi.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to váš první nástřel? Pokud ano, tak vymazat a začít znovu. Největší úspora času by byla podívat se na nějaké katalogové domy, jestli by vám vyhovovaly nebo zadat požadavky projektantovi/architektovi. Šetřit se může na věcech, které můžete lehce změnit bez větších investicí, co řešení půdorysu ani zdaleka není.
Odpovědět
@langos79 Vypadá to, jako by to kreslilo 10-leté dítě. Co kdyby jsi to dal architektovi - jehož tvorba se ti líbí -místo spojování malejch špeluněk dohromady do tvaru obdelníka..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?