Bungalov s garáží - rady k projektu

Co říkáte na tuto dispozici?
Odpovědět
Konečně někdo, kdo má podobný názor na počet záchodů v domě ;-). Velká garáž je skvělá, mně se to líbíl
Odpovědět
Je to velké jako hrad, ale když na to má někdo pozemek, proč ne? Já bych to pro nás zmenšila, ale jinak se mi ten půdorys líbí moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Klasický nešvar. Dětské pokojíčky už být menší nemůžou a rodiče mají obří ložnici ještě se šatnou ;-) Jinak mi to taky přijde hodně velké, ale to už je věc vkusu a financí
Odpovědět
Jediné, co by mo vadilo, je přístup do pokojů přes obývák a kuchyň. Ale jinak super. Plánujeme neco hodne podobného:)
Odpovědět
@slabici 14m2 mi pro každé dítě teda nijak malé nepřijde. Běžně tady jsou k vidění pokojíčky o 10metrech... A že ložnice je větší? To mi přijde celkem normální, však tam jsou lidi dva. A pokud to má být nešvarem, tak asi celosvětovým - skoukla jsem hromady zahraničních projektů a "master bedroom" je vždy největší ložnice v domě, s vlastní koupelnou i šatnou. Osobně teda považuju za nešvar spíš chtít udělat jednu jedinou koupelnu, pro jistotu rovnou i s jediným WC dohromady na 5 pokojový dům, jak by tady někteří stavitelé nejradši...
Odpovědět
@omcamauta Konecne nekdo rozumny!
Odpovědět
@thorsen Nelibí se mi průchozí obývák, jinak pěkné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@omcamauta do ložnice se v našich krajích chodí lidi akorát vyspat. Alespoň tedy u nás to tak vždycky bylo, v ložnici ani nekoukáme na tv, ani nesedime u stolku, na to mame obývák. Naopak deti v pokojich tráví vetsinu casu, co jsou doma, učí se tam, hrají si, zvou kamarady. Syn měl vzdycky vetsi pokoj než ložnici a s přibývajícím věkem a koníčky si nedovedu představit, že by se měl mačkat v malém pokoji. Někdy to jinak nejde, ale když můžu, proč dětem prostor nedopřát? Proti dvěma koupelnam nemám nic, to je jedině plus.
Odpovědět
Profilova fotka
přístup na WC zvenku v garáži super, oddělená denní a "noční" část bezva. Nelibí se průchozí obývák spojený s jídelnou a kuchyní. Ložnice, šatna k ní a koupelna - supr. Vše ale záleží na životním stylu rodiny (píšu jen svůj názor)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď ještě koukám, že zádveří je hodně male, kde např budou boty? Pokud budete garáž používá jako garáž, je vchod poblíž kuchyně a bez dalších dveří nepříjemný v tom, že veškeré pachy benzínu skončí v domě.
Odpovědět
Můj názor - nelíbí se mi ulička za sedačkou, moc nechápu smysl té komory za obývákem (co tam bude, zda úklidové prostředky?). Možná kdyby se zrušila, ulička za sedačkou nebude tak stísněná a nebude to tvořit dojem koridoru. Nelíbí se mě zádveří, to bych já osobně klidně rozšířila na úkor garáže (ta mě přijde veliká a zúžení by o trošku jistě nevadilo a vznikl by vzdušenější prostor v zádveří, je tam navíc dost málo odkládacích prostor...). Celkově bych zádveří uzpůsobila i tak, aby se dalo alespoň opticky oddělit od obytné části... Nevím, zda je v plánu v garáži i pracovat, když tam je počítač a jak velkou plochu tam potřebujete, ale i za cenu rozšíření domu na úkor garáže to vypadá, že auta by mohla parkovat blíže u sebe a stále bude dost prostoru se do nich dostat... Jinak se mi líbí dvě koupelny, to je super... Já mám v plánech taky dvě koupelny - jednu dětskou, druhou pro rodiče a pak samostatné WC pro návštěvy jako vy... Obecně se mi nápad líbí, ale to vyřešení přímo uprostřed domu moc ne... A mám dotaz - kde bude pračka?
Odpovědět
Profilova fotka
mám ten stejný názor jako @slabici. Pokud jsou malé děti, tak ty pokojíky jsou opravdu malé. Nedovedu si představit, že by si naše malá hrála na dvou metrech čtverečních:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Projekt se mi líbí, takže jenom bych upravil velikost jídelny - odhaduji šířku na 2,8m a to mi přijde nedostatečné zvláště na ostatní rozměry haly. Zdá se mi také malé zádveří a zvláště pak, že poté všichni chodí téměř přes kuchyň. Měl bych jeden dotaz na převis střechy před pokoji - nebude 2-3m (odhad) hodně ?
Odpovědět
Profilova fotka
@omcamauta presne!!!!! konecne!!!!!! Super nazor! naprosto souhlasim!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?