Bungalov se sedlovou střechou - inspirace

Přemýšlíme nad koupi pozemku pro stavbu domu v CHKO, takže dům musím splňovat určité podmínky. Např. sedlovou střechu se sklonem 40-45°. Rádi bychom bungalov, ideálně do L. Máte někdo postavený bungalov se sedlovou střechou? Ráda bych viděla fotky, řešení, názory... Patrovému domu se bráníme, rádi bychom opravdu bungalov.
Odpovědět
My máme sedlovou na bungalovu, ale sklon 22°.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme bungalov a 22° sklon. Nedovedu si představit sklon 40-45°. TO bude vypadat divně, hodila bych pod to patro ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme patrový 7,8m široký dům a úhel 45 při výšce 7,9m výška stěny po věnec je cca 4m. takže pokud chcete bungalov stěnu budete mít cca 2,5m a pak střechu bude vysoký cca 5,4 m. určitě to udělat jde záleží jak bude dům široký ...
Odpovědět
@wario No jediná možnost bude asi úzký dům a dlouhý a případně lomený do L. Pozemek je naštěstí dostatečně velký a je to obdélník, takže tam omezení není.
Odpovědět
Profilova fotka
Načrtněte si to, inspirujte se v původních vesnických domech - to jsou přízemní dlouhé stavby se sedlovou střechou, jen se jim neříkalo bungalovy jako dnes. Dům se šířkou kolem 8 m se sedlovou střechou nemusí vypadat nijak špatně, teď jsem zrovna viděla krásnou moderní rekonstrukci původního stavení a kam se hrabou leckteré novostavby bungalovů. Bohužel nemám fotky... Ale třeba tady je spousta inspirace, když dáte na googlu "venkovský dům" určitě si vyberete ;) http://www.cestyvenkova.cz/dokumenty/...
Odpovědět
@tulda27 To vypadá moc hezky, děkuji moc za inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaci01 hledejte, takto pojatých domů je na internetu spousta, přízemní dům prostě nemusí nutně být bungalov, aby byl krásný :) těším se na výsledek.
Odpovědět
bungalov se střechou 45° je hrozné plýtvání... střecha bude hodně vysoká a bez problémů se do ní vejdou další obytné místnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
máme přízemní dům do L se sedlovou střechou 30°, tak se můžeš podívat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?