Bungalov - vaše připomínky

Profilova fotka
Dobrý den, prosím vás moc o vaše názory a připomínky k mnou upravenému nákresu bungalovu Lucie 7. (v malování :-D ) Co chvilku si to upravuji a pořád mám z toho divný pocit. :-| :-D Poraďte mi prosím prosím, všechny vaše rady budou pro mě užitečné. :-) Nikola
Odpovědět
Profilova fotka
@kimitko pardon, nedodala jsem foto.
Odpovědět
Predsin bych dal zaroven s domem a garáží, aby byla větší zuzit chodbu mezi tm a garáží, tim se zvetsi hezky koupelna a mozna trosku loznice a kuchyň bych dal do U aby nebyla tak strasne dlouhá a stul pod to, klidne aby navazoval na linku
Odpovědět
A kdyz uz zvetsovat tu predsin, tak do ni dat dvere do garaze... vstupovat z garaze doprostred domu je nesikovne... dal bych zrusil tu "satnu" v loznici rodicu, resp. tu pricku, ktera tu satnu tvori (nema smysl - maximalne tak na poveseni obrazu...)
Odpovědět
@kimitko levnější je zrušit cyklus na vstup, ale praktičtější je jej tam mít. Stejně tak mi přijde dobra ta minisatnicka v ložnici. Souhlasím, ze vstup z garáže do domu by měl byt do zadveri. Kuchyň bych nechala do L. Jak jsou světové strany? Kde bude terasa, za sedackou? Nelíbí se mi ten vykus za kuchyni u dílny, to bych udělala rovnou stěnu od garáže až po tu kuchyň. Přijde mi to tam jako nejslabší místo baráku.
Odpovědět
Profilova fotka
Zrušte ten výkus u vstupu a dejte si tam stříšku, pokud chcete krytí. Asi bych i zarovnala zleva ten vykousanec pod garáží ke kuchyni. Vstup z garáže do zádveří, ne do té druhá chodby, to už by měl být "čistý" prostor.
Odpovědět
členité až hamba, velké množství nevyužitelného prostoru (chodba), obývák nešťastně řešen (sedačka versus televize), nepraktická kuchyně (dost se nachodíte a z obýváku jde všechno vidět) a hlavně to nejdůležitější - třetina baráku postavená pro plechové miláčky. To není dům, to je obytná garáž.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?