Bytový - interierový architekt Brno

Dobrý den, poradíte prosím někdo nějakého dobrého bytového architekta z Brna?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by mě zajímala odpověď. ;-)
Odpovědět
Aretti.cz - super, můžu jen doporučit!! Mladí lidé, zároveň možnost celé realizace či dle domluvy něco vy, něco oni. Cenově nejsou příliš drazí. A opravdu super komunikace. Na webu můžete vidět jejich návrhy i realizace. My jsme ve fázi dokončování návrhu a už teď je to super:-)
Odpovědět
Zalezi, co hledas. Vyse zminene firme by se dalo vytknout, ze tvuj projekt muze dostat do ruky i nezkuseny student-projektant, a ze vznikly interier nebude nadcasovy i v pripade, ze do nej investujes vic penez. Kdyz se obratis na architekty, jsou casto predrazeni a chybi jim v realizacich interieru zkusenosti. Mohu doporucit studio momointerier.cz, pokud hledas vyvazeny pomer cena/zkusenosti designeru/nadcasovost.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@z_b Dobrý den, stavíme si domeček a ráda bych si nechala poradit se zařízením obytného obývacího pokoje spojeného s kuchyní :-).
Odpovědět
Profilova fotka
My si navrhy nechali delat u Viewart.
Odpovědět
Je pravda, že já nejsem zkušená v oblasti architektury. Ale práce od Aretti se nám opravdu moc líbí. Možná máme začínající studentku. Každopádně slečna či paní nepracuje úplně sama. Máme z toho pocit, že úzce spolupracuje s ostatními architekty. Návrh je velmi propracovaný - tedy podle nás. Objevila jsem na stránkách Modré střechy návrhy 3D od nějaké paní, která má vizualizací více - to mi přijde super, když si klient může vybrat z více variant v 3D. My to měli v nákresu a 3D bude jen jedno. I tak, cena je prostě přijatelná a my jsme spokojení, protože bychom tohle nikdy nevymysleli:-) ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Firma Aretii a jejich rekonstrukce,která mě vyšla na bezmála 900tis.,je největší prasárna kterou jsem v životě zažil.Kdo bude mít zájem,rád pošlu foto atd.
Odpovědět
@bookerj Dobrý den, mám zájem objednat u této firmy, můžete mě poslat dané foto pro odrazení? Děkuji
Odpovědět
9 z 10 architektu by zaslouzilo par facek, cest vyjimkam. To co na stavbach predvadi je neskutecna smesice diletanstvi a fuseriny, ale verim, ze vizualizace jsou uzasne, jak se rika, papir snese vsechno... Ale kdyz je nekdo ochoten za tohle platit, asi je vse v poradku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den, narazil jsem zde na negativní recenzi na firmu Aretti. Právě nám tato firma dokončila rekonstrukci domu v Kuřimi a musím říci, že jsme moc spokojení. Dělali jsme přístavbu, novou elektriku, nová okna, nechali jsme si udělat i kuchyni a skříně do ložnice, nové podlahy, dveře... udělali i projekt pro úřad a vše zajistili. Práce se udělalo opravdu hodně a bylo to náročné... neustále se ale pracovalo, práce navazovali a nemusel jsem se o nic starat. Nějaké nepříjemnosti byly. zjistilo se třeba až při bourání, že obvodová stěna je slabá a musela se zbourat a postavit nová. Největší průšvih, že spadla vrtačka do nové vany a ta se musela celá vybourat a dat nová!... Pán, který se o realizaci staral ale zařídil všechno rychle a tak jsme byly spokojení. Výsledek je podle našich představ. I když jsem rád, že je už vše hotové, s firmou jsee byli moc spokojení.
Odpovědět
Článek se načítá
@lopp záleží na tom jestli ten architekt potom také podle svých návrhů realizuje nebo alespoň na realizaci dohlíží. když ne, tak je mu to jedno. Když realizuje nebo dohlíží, a všechno musí stejně vyřešit, tak udělá návrh určitě líp. Já mám s tím dobrou zkušenost. určitě bych nedal zpracovat někomu projekt, kdo se potom dále nestará a za nic neodpovídá. Ten kdo dělá podle návrhu cizího člověka se potom může vymlouvat že to tak nejde nebo že je to nekvalitní protože to tak vymyslel architekt a architektovi je to jedno.
Odpovědět
@jrlaape Ono to asi není moc k diskuzi, nejsem dnešní, takže myslím, že celkem spolehlivě můžu určit, že ten kdo ty projekty zpracovává budete vy... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bookerj mohla bych poprosit o foto? svbdv@seznam.cz
Odpovědět
Nejřemeslnici.cz,tam je má obsáhlá recenze+foto.
Odpovědět
Zkus Bygga Bo interiér, šikovné holky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
U firmy Aretti jsme poptali navrh interieru do novostavby s moznosti ze navrh i zrealizuji. Vybrali jsme je proto, ze se nam libily desitky navrhu od jejich architekty Matulove. Majitel, jednatel a obchodni manazer v jedne osobe pan Halouzka v nabidce sam uvedl, ze navrh bude hotovy za 4-6 tydnu. Tesne po podpisu smlouvy nam sdelil, ze arch. Matulova jde na materskou, ale ze se nam bude venovat zbytek tymu a castecne i ona ve stejne kvalite. Dostali jsme cerstvou absolventku, ktera po 3 tydnech u Aretti prestala pracovat, tak jsme dostali dalsi cerstvou absolventku, ktera byla vstricna, mela dobry vkus, ale malo technickych zkusenosti, nas navrh zpracovala za 6 mesicu a nasledne u Aretti prestala pracovat take. Po 6 mesicich nam pan Halouzka sdelil, ze vizualizace jiz pro nas nezpracuji, jelikoz ma obavu, ze nedostanou zaplaceno. Ackoliv podle smlouvy pokuta z prodleni 140 dnu jiz cinila 100% (tj. nemeli jsme platit nic), nakonec jsme museli zaplatit 25%, protoze pan Halouzka drzel 50% zalohu, kterou nam odmital vratit a o kterou bychom se museli jinak soudit. Realizaci jsme si objednali u stolare (nabytek) a generalniho dodavatele stavby (elektro, koupelna). V prubehu realizace vyplavaly na povrch hrube technicke chyby v navrhu jako napriklad, ze byly navrzeny sprchove dvere sirky 100cm do otvoru sirky 95cm, umyvadlo hloubky 46cm na skrinku hloubky 32cm, atd. Vramci navrhu jsme objednali vykresy pripojnych bodu (tj. na centimetr kam maji elektrikari a instalateri pripravit zasuvky, vypinace, vyvody radiatoru, digestore, atd). Rada vyvodu v navrhu byla umistena nespravne, coz pri realizaci zpusobilo nemale vicenaklady. Pozadavek aby se firma Aretti podilela na vzniklych vicepracech zpusobenych chybami ve vykresech pripojnych bodu pan Halouzka odmitl. Soudit se s nimi nebudu, nicmene pro pristi 2 roky nez se nova architektka zapracuje (pokud tedy u nich vydrzi), NEDOPORUCUJI. V prubehu celeho roku 2016 na internetu neustale vidim inzerat na nabor architektky absolventky VS za 20000 pricemz vyuceni stolari u Aretti berou o polovinu vic a podle toho navrhy vypadaji. Pozor doporucuji si dat i na pana Halouzku, ktery je velmi vyrecny, slibi vsechno, ale potom se krouti, vyuziva ruznych klicek a popira ustne dohodnute. Doporucuji maximum s nim resit pisemne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Tak za mě zase můžu říct , že firma Aretti je špička ve svým oboru. Nedávno jsme chtěli zrekonstruovat náš byt. Kontaktovali jsme tuto firmu , vše nám navrhli a celý návrh se nám líbil. Práce na sebe navazovali,takže všechno šlapalo podle představ . Chlapy vždycky přijeli, udělali na čem jsme byli domluvení a vše po sobě uklidili,to je uplně jiný přístup něž ostatní řemeslníci. Konečný výsledek byl úžasný a všichni jsme spokojení. Firma Aretti z našeho bytu udělala krasný a moderní byt. Za mě vše OK a doporučuji .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?