Canaba - vzorové domy Nehvizdy

Ahoj, byl jste se někdo podívat ve vzorových domech od Canaby v Nehvizdech? :) Zatím akorát plánujeme projekt domu a myslím, že by to mohlo pomoci v představě o velikosti a rozložení jednotlivých místností. Jen by mě zajímalo, jestli se tam člověk musí objednávat, nebo jestli stačí přijet kdykoliv během dne. A jestli si tam člověk může ty domy v klidu projít nebo za Vámi chodí pořád nějaký obchoďák od nich? Díky za zkušenosti :)
Odpovědět
Můžete se objednat i nemusíte a když nechcete obchoďáka, tak jim to řeknete a chodíte sami.
Odpovědět
@babbie Mě Canaba taky zaujala, ale odradil mě partner kamarádky. Je to zedník a říkal, že jednou opravoval dům co postavila Canaba. Že to bylo něco strašnýho. Praskali zdi, plíseň všude, vlhkost.... prostě že jak je to z těch betonových desek, tak se nějak hýbou a tak něco. Já tomu nerozumím, ale výsledek byl, že prej je to fakt špatný nápad a ta paní hodně litovala, kolik pak za opravy dala a nejspíš to nebyli poslední peníze. Takže nakonec jsme tam na tu schůzku ani nešli.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně si tam zajeďte. I bez objednàní. Stojí to za to. Už jen ,že jsou ty domy zařízený. Je to příjemný a člověk si alespoň udělá představu. Po cestě zpět do Prahy po starý silnici je ještě vzorový dům od Vektry.
Odpovědět
Super, děkuji za reakce. My s Canabou stavit určitě nebudeme. Chceme stavit svépomocí, takže opravdu jen udělat si představu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?