Cena projektu na půdní vestavbu + hledáme projektanta

Dobry den, hledame projektanta v Brne a blizkem okoli (nejlepe smer Rosice), ktery nam udela projekt na pudni vestavbu vcetne vsech razitek. Rozpocet na vestavbu 400 000,-. Znama, architektka, nam tvrdi, ze cely projekt vyjde na 90 000,-, ale prijde nam to premrstene. Mate prosim zkusenosti? Mate tip na projektanta s nepremrstenyma cenama v Brne a okoli? Diky.
Odpovědět
https://www.cka.cz/cs/pro-architekty/... Zadejte si odhad ceny: 0.4 Vyberte kategorii III Pod "Průměrná hodinová sazba projektové kanceláře" zaškrtněte to zatržítko, čímž Vám vyjedou hodinové sazby. No a nějakou si vyberte a doplňte do "Průměrná hodinová sazba projektové kanceláře" A dole Vám vyjedou doporučené ceny za jednotlivé stupně, případně odškrtejte ty, co nechcete.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaca_ Dobrý den, taky budeme hledat v Brně a okolí a cena co píšete tak se mi zdá příšerná. Známí z okolí co si nechali udělat projekt platili kolem 20 - 30 tis. ale je fakt, že jen za projekt rozpracovaný ne úplně do detailu (jednotlivých zásuvek atd), ale dá se podle něj stavět. Nevím jak se tomu říká :) a povolení atd. si museli vyběhat sami. Co vše máte v rozpočtu zahrnuto?
Odpovědět
Dobrý den, taky se nám to zdálo přemrštěné. Nakonec jsme sehnali projektantku z Rosic, projekt vyjde cca na 20 tis. Ještě dolaďujeme podklady. V rámci té ceny paní vyběhá i ta povolení. Takže v rozpočtu je projektová dokumentace na základě našeho návrhu (ten máme připravený, namalovaný) včetně všech povolení.
Odpovědět
Zdravím, my rekontruujeme podkroví v RD, projektant nás vyjde na cca 21 tis. také se všemi potřebnými povoleními a dokumenty. Pouze teď řešíme veřejnoprávní smlouvu, nemáte s ná nějaké zkušenosti?děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?