Co by jste změnili v návrhu RD?

Profilova fotka
Jaký je Váš názor? Co by jste změnili?
Odpovědět
@xdagmar Nelíbí se mi průchozí obývák a ložnice hned u něj.Můj manžel si pouští televizi nahlas a já chodím brzy spát,takže bych neusnula. :-D Ale třeba vám to zrovna vadit nebude. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Tak ta televize by u nás asi problém nebyl... :-) Spíš bojuju s tou velkou chodbou, ale nemám ráda takové ty dlouhé nudle... A nevím jak jinak to vyřešit. :-|
Odpovědět
Rozhodně jsem taky proti průchozímu obýváku. To je pak soukromí v háji :-( .. a za zády sedačky bych jídelní stůl taky mít nechtěla. Ale to je hodně subjektivní pocit.
Odpovědět
Profilova fotka
@katty.w mezi stěnou kuchyně a stěnou ložnice plánuji velké zašupovačky.... Takže to až tak průchozí nebude. ale kvůli vytopení krbem, se mi to zdá praktické. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takze ve finále by to mělo vypadat nejak takto, ale bez schodů...
Odpovědět
Profilova fotka
Jen pro přibližnou představu.... :-) Omlouvám se za fotku, je z mobilu, nejde otočit... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar Teda za mě je tam šílená ta obrovská chodba, úplně je to pro mě vyhozený místo. V tom bych viděla asi největší problém. Určitě by se domeček dal navrhnout nějak praktičtěji, místo velké chodby by mohlo vzniknout taky místo na nějaké úložné prostory, které tu úplně chybí - šatna, prádelna nebo technická místnost... I když někdo třeba nemá šatnu, vzniká většinou někde v domě místo na úložné vestavěné skříně, tady to ani nejde, protože jsou všude nějaké dveře... Kde bude třeba kotel nebo něco pro vytápění? Pračka bude taky v koupelně? Otvírání velkých francouzských dveří takhle zasahuje do stolu. A není povinný mít u bungalovu samostatné WC? Mám takový dojem, že snad jo, ale to abych nekecala teda. :-) No určitě bych se nad návrhem ještě zamyslela, takto je hodně nedomyšlený. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ještě změny budou... ;-) Moc děkuji za nazor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?