Co říkáte na tento projekt?

Ahoj, libi se vam tento projekt? :-)
Odpovědět
Zdravím, jednoduché a funkční. Z vlastní zkušenosti bych udělal šatnu samostatně a prohodil ji s ložnicí. Aby jste měli ložnici o pokoj dál od koupelny. Nevím, z čeho budete stavět, ale já mám pálenou cihlu a přes příčku jde dost zvuků z koupelny slyšet. Samostatná šatna s vlastním vchodem má také jisté výhody.
Odpovědět
Nevíme orientaci ke světovým stranám. Ale jinak se mi to jeví zdařilé. Souhlasím s prohozením šatny a ložnice kvůli odhlučnění. A osobně bych využila konec chodby za dveřmi do ložnice a pokoje, je zbytečné mít tam chodbu až do konce. Buď udělat samostatný kumbál, nebo ten prostor připojit k pokoji, případně rozdělit mezi pokoj a ložnici.
Odpovědět
@kuba262 jj, satnu bych taky udelala samostatne :-)
Odpovědět
@mandy26 proč ne? To za dveřmi obýváku je krb? Pokojíky budou takto pro 2+2 děti? Pokud ne posunula bych dveře aby se vešla skříň po celé délce. Kde bude terasa? Tam kde je vstup? Nebo z boku? Pak by byl vstup doslova zabetonovany nábytkem.... Co všechno bude v technické? Kam dáte pračku? Proste dobře to rozmyslel a ev upravit podle vašich potřeb.
Odpovědět
@llama sever vlevo, jih vpravo
Odpovědět
@bamak krb nechceme, pokojicky pro 1+1, vstup na terasu by mel byt z boku, to by se muselo nejak predelat
Odpovědět
@mandy26 ja bych posunul tu pricku mezi obyvakem a vstupem, na ukor obyvaku. Prijde mi, ze to k televizi je zbytecne daleko a urcite ocenite vetsi zadveri - i 10cm dela velky rozdil v tech malych mistnostech jinak jsem taky pro to prohozeni satny a loznice, aspon trochu to omezi hluk z koupelny. mame SDK pricky a v pokoji vedle koupelny ta tekouci voda jde slyset. neni to nic hrozneho, ale kdyz to jde takto jednoduse omezit, urcite bych to tak udelal. dale je otazka, jestli ma smysl delat tu chodbu az k te severni zdi. jasne, to okno ji prosvetli. Ale kdyby se chodba ukoncila hned za dvetmi do pokoju, slo by tam udelat vyklenky pro vestavne skrine v detskem a v loznici...nebo tam udelat kumbal na veskery ostatni bordel, ktery jinam nepujde dat :)
Odpovědět
@mirekb a nevadi pokoje na zapad? Manzelovi se to nezda, ze pry pokoje maji by na vychod :-|
Odpovědět
@mandy26 kam umístit pokoje je věcné diskutované téma. Jsou určitá doporučení, ale stejně každému vyhovuje něco jiného. Za mě na jih, nebo západ. Jinak je tam málo světla. Nekdo nesnáší v létě přehřívání a dává na východ. Ale to se dá řešit stíněním. Taky záleží na výhledu. Rusnosti ulice....
Odpovědět
@bamak taky myslim, ze zapad je lepsi, bude tam dele svetlo..ulice rusna je na severu..
Odpovědět
@mandy26 no rozhodne bych nechtel loznici na jih/zapad - v lete by se tam nedalo spat :-) my mame loznici a pracovnu na sever, detsky jihovychod, obyvako-kuchyn jihozapad. a rozdil v teplotach je opravdu znacny, pokud zasviti v lete slunko. i v tom nejparnejsim lete jsme v pracovne a loznici meli teplotu uplne v pohode (max. 22-23 st - severni pokoje), ikdyz treba v obyvaku uz bylo fakt teplo (26+ - jih/zapad). Dalsi vec je prosvetleni - v loznici a detskem mame dve okna a fakt to krasne prosvetli, v pracovne mame jedno na sever a tam je vyrazne mene svetla, coz nam nevadi (zase se tam da normalne pracovat i v letnich vedrech - viz vyse :-) ). takze je to hodne o kompromisech a o tom, co uprednostnujete - ostatne jako ve vsem...
Odpovědět
@mirekb no ja nesnasim v loznici vedro, takze vychod bude teda asi lepsi nez zapad. To manzel porad resi umisteni podle Feng suej :-N
Odpovědět
Článek se načítá
@mandy26 podle feng suej je tam hodně věcí špatně. Ale to byste nemohli vybírat z katalogových projektu. Např. Ten roh v chodbě. Postel v linii dvere/okno. Dveře místnosti proti sobě..... A nejspis mnoho dalšího.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?