Co říkáte na tuto situační studii?

Zdravím, máme novou situační studii, ale víc hlav víc ví:-) Co by jste změnili, nechali a pod.? kuchyň + obýv. pokoj chci oddělený posuvnými dveřmi a jidelní stůl též v kuchyni. I spíž pod schody se mi zdá , že bude docela maličká a možná bych ji raději přímo v kuchyni. Dále by asi byl lepší samostatný vchod do obývacího pokoje, at návštěvu nemusím vždy tahat přes kuchyň. V horní chodbě bude asi dost tma, to bychom možná řešili světlíkem. Co si o tom myslíte? Poslední fotka je přední pohled.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to celkem líbí ;-)
Odpovědět
Taky se mi to líbí, pokoje máte dostatečně velké. Za mě ano. Kolik máte celkovou plochu?
Odpovědět
To zatím nevím, poslal to před chvilkou, ale myslím, že to bude nad 150 m2 :( Jinak napadá někoho jak vymyslet tu kuchyň?chtěla bych ji oddělit až dál, a stul mít v kuchyni.
Odpovědět
Chybí mi zádveří, resp. vstupní prostor mimo běžné čisté komunikační zóny. (Pokud je vyloženě nechcete, dala bych ty vstupní dveře aspoň na pravou stranu té příčky, aby se nebyly s dveřmi od wc a aby se "špinavou nohou" vstupovalo do prostoru, který je mimo komunikaci wc, kuchyn, schodiště). Než malinkou spíž tak přehodit ramena schodiště a přidat ten prostor k té technické chodbě vedle schodů. (ubyly by jedny dveře a množství prostoru bych řekla, že bude stejné). A moc se mi nelíbí to umístění schodiště v horním patře, když si představím, že to je maxi plocha jak větší místnost a bude obehnaná zábradlím kolem dokolečka a okolo zbudou jen takové nudle na průchod, tak to na mě nepůsobí dobře. Ale řešení nevím a asi by to bylo na kompletní překopání vršku.
Odpovědět
@ekyticka děkuji za názor popřemýšlím o tom. s těmi vstupními dveřmi máte pravdu i to schodiště by pak šlo, akorát mi pak chybí spíž a moc nevím kam ji umístit.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniisek19 @ekyticka Jojo, s tím zádveřím - to je pravda, veškerý binec by se našlapával. A ten hořejšek - tam by se dal posunout vstup do pokoje, který má 18,90 hned jak začíná skříň u té půlící čáry domu. Tím by se jedna chodbička vyřešila ;-)
Odpovědět
posílám nový předělaný návrh, co říkáte? :-S http://img9.rajce.idnes.cz/d0901/7/78... http://img9.rajce.idnes.cz/d0901/7/78...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?