Co si myslíte o tomhle "projektu"?

Dobrý den, prosím Vás o názor k tomuto projektu, zatím je to pouze nákres v malování, našla jsem si projekt, který se mi líbil a upravila jsem si ho podle svého. Příjezdová cesta je na Z straně, pozemek má necelých 2000 m2. ( to pruhované je zastřešené staní pro auto a vedle je garáž) Moc děkuji za Vaše názory
Odpovědět
Za mě projekt fajn, ale pokud jsem správně pochopila, tak ta obývací část s kuchyní je na severovýchodě? Zdá se mi to trošičku všechno natěsno (linka, stůl a hned gauč). Možná, až to budete zařizovat, rozčleníte nábytek jinak :) Zádveří bych určitě oddělila ještě dveřmi, buď tedy hned zádveří nebo místnost - kuchyň s obývákem. Spací část oddělená od té "obytné", to je super, ale nic moc soukromí nepřináší ani jeden pokoj. Ale to už je otázkou vašich potřeb :)
Odpovědět
Například...
Odpovědět
@luandro Je to logicky a prakticky usporadane. Oddelila bych zadveri od chodby dvermi a i klidovou cast. Take bych zvetsila pokojiky a klidne zmensila loznici. Mozna pokoje prohodila, aby meli oba pokojiky jizni okno, taky by byli kousek dal od terasy.
Odpovědět
Profilova fotka
za mne take zbytecne velka loznice na ukor pokojiku krb mi neprijde stastne umisteny - rad koukam do ohne a zda se mi, ze obyvak je takovy pruchodak.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě to oddělení zádveří a obýváku a ještě bych přeřešila ty 3 pokoje tak, aby rodiče byli u obýváku a ideálně šatnou oddělení od dětských pokojů, a dětské pokoje oba najih jak psala bamak a cca stejně velké, ale to tady asi nepůjde... Tak tu řadu skříní "přidat" do levého pokoje, tím se jejich velikosti cca vyrovnají. S obývacím prostorem si moc nevím rady, na krb je vidět jen od vaření, ta jídelní část bude muset být větší, ta část u 2 francouzkých oken zůstane vždy jen pro průchod, takže já bych to chtěla už moc jinak a hledala bych jiný projekt (ale u nás to tak dopadlo, každý něčím nevyhovoval a máme ho na míru). Nicméně základní rozvržení pokud vám vyhovuje dobré, ale potřebuje dost vyladit.
Odpovědět
Děkuji za komentáře.
Odpovědět
@luandro Když vycházím z úpravy @nath16 , pak obrovská ložnice, malinké pokojíčky, vstup na WC přes předsíň (mmch - z ložnice by se šlo na záchod až do předsíně? nějak nevidím toaletu v té větší koupelně), určitě oddělit zádveří, jak je naznačeno a asi bych i "nějak" prohodila pokoje, aby ložnice přímo nesousedila s žádným pokojíčkem - např. šatnou, koupelnou atp.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?