Co si myslíte o tomto projektu?

Profilova fotka
http://www.domysnu.cz/rodinny-dum-kornel Líbí se mi oddělená část pro děti a pro dospělé ve dvou křídlech domu a uprostřed část pro celou rodinu. Ale nevím co, ale něco mi tam pořád chybí, nebo nesedí... není tam zbytečně moc chodeb s dveřmi ? Díky za Váš názor a přeji krásný zbytek dne :-)
Odpovědět
Nelíbí se mi průchozí obývák do pokojů. Jinak ložnice s vlastní koupelnou je perfektní! :-)
Odpovědět
průchozí obývat - za mně rovněž mínus a příliš (možná zbytečně!) členitý půdorys= zbytečně prodraží stavbu=složitá střecha i deska a rovněž asi i energeticky (teplo) to bývá náročnější...
Odpovědět
TM daleko od kuchyně a druhé koupelny.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi nelíbí takhle průchozí obývák a ložnice vedle obýváku - bude tam slyšet hluk. Půdorys je hrozně členitý a zbytečně to prodraží stavbu. A asi mi tam nesedí všude nějaká ta pidichodbička a zákoutí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, zda už máte děti, popř. jak staré, ale z mého pohledu je nepraktické mít ložnici daleko od pokojíčků. Mám tříleté dítě a chodím do pokojíčku v podstatě skoro každou noc, takže oceňuji, že ho máme hned vedle ložnice.
Odpovědět
Strašně členitý půdorys. V domě, kde budou pravděpodobně 4 lidi, podle počtu postelí, mít tři záchody, je trochu předimenzované. Zádveří a ještě k tomu chodba? K čemu? Dalo by se to místo využít lépe. Průchozí obývák vidím také jako nešťastnou volbu, stejně jako umístění technické místnosti, která je strašně daleko od kuchyně a druhé koupelny a pokud např. plánujete topit dřevem, tak nosit ho přes celý barák není šťastné. A chybí mi v domě nějaká komora u kuchyně, popř. pokud neplánujete zahradní domek nebo garáž, tak komora na kola, sekačku atd.
Odpovědět
Ten dům, který uvádíte je plný šílených nesmyslů, ale dostatečné oddělení dětských pokojů od ložnice je možné realizovat i v rámci jedné klidové zóny a nemusíte chodit přes celý dům kontrolovat vašeho prcka. Nechte si vypracovat studii domu, dle Vaši představy šikovným architektem. Každopádně doporučuji individuální návrh, ne katalog. Budete-li mít zájem, můžu Vám pomoci.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadají dvě věci: až z gauče je vidět provozní bordel v kuchyni, to by mě osobně hodně vadilo (asi proto, že toho bince u vaření udělám fakt dost a pak se na to nechci u jídla dívat:-)), no a to oddělení dětí od rodičů je asi fajn tak pro 12tileté a starší, pak už ocení soukromí, ale do té doby určitě ne, třeba když má malé dítě horečku, je potřeba slyšet každé zakňourání a hned situaci řešit, takhle by to dopadlo, že by maminka pravidelně spala u dětí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?