Co vy na tento půdorys?

Prosím o váš názor. Děkuji.
Odpovědět
jak jsou světové strany???
Odpovědět
Kuchyně, zádveří, pokoj 111, 110 je jižní strana. Technická, koupelna, ložnice je na sever.
Odpovědět
Opravdu potřebujete technickou místnost ve velikosti pokoje? :)
Odpovědět
Bude tam Automatický kotel s akumulační nádrži + mini uhelna, takže ano. To je ještě malá:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zip2000 vzhledem k to u ze nejsou zadne dalsi ulozne prostory velkou TM schvaluju. Jestli se vam to tak libi proc ne. Jen bych zvazil zda nepresunout zachod v zadveri, umisteni primo za vchodovymi dvermi mi prijde nesikovne. Je to ve spinave zone, navic blbe pristupne...
Odpovědět
velkost technickej miestnosti uplne v pohode, mensiu by som nerobil, len jej umiestnenie doprostred baraku... ale asi nato mate dovod. To WC mi pride trosku nestastne umiestnene, v pripade, ze zvazujete rekuperaciu tak by som ho prehodil napr. so spajzou, ak bez rekuperacie, uvazoval by som ci ho vobec potrebujem (aj ked 2 WC sa hodia urcite)
Odpovědět
jj je to trochu nešikovné řešení, ale určitě chci dva záchody a přítelkyně když přijde z venka domů, tak letí hned na záchod 9z10 případů. Navíc když se bude něco dělat na zahradě, tak nebudu muset chodit přes barák. Rekuperaci dělat nebudu - musel bych mít okna na zámek, aby se neotvíraly :-).
Odpovědět
nezdá se mi ta technická s uhelnou vedle obýváku - ale je to asi hlavně kvůli orientaci na světové strany že? a ten záchod je opravdu trochu neš´tastný - vchodové dveře se otvírají přímo ke dveřím na záchod a okénko ze záchodu bude přímo vedle vstupních dveří ....jinak asi dobrý...
Odpovědět
Profilova fotka
mne se to docela libi, i to wc v zadveri....jsou vubec nejaky regule na vtupni dvere do domu ( tedy unikovy vychod)?
Odpovědět
@rikaroni ano, bohužel mám - respektive musím mít zahradu na sever, takže nebyla jiná možnost a chtěl jsem aby to bylo průchozí z obytné části až na zahradu. Na protější straně než je vstup na záchod bude vestavená skříň, až se budou odkládat boty atd.. tak aby tam byl prostor.
Odpovědět
@mr_falko To nevím ani jsem to nikde nehledal, chtěl jsem aspoň 90, kdybych byl na vozíku, aby se to pak nemuselo předělávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@zip2000 spis jsem myslela, otvirani ven/dovnitr....
Odpovědět
Článek se načítá
@mr_falko Určitě nějaký předpis či doporučení bude, až budu s projektantem, tak se zeptám. Když budou dveře otevírané ven, tak tím pádem budou venku i panty - šikovnější zloděj si s tím poradí + počasí jim svědčit nebude. Jen taková úvaha.
Odpovědět
Profilova fotka
@zip2000 my to mame taky dovnitr....jen stary baraky to maji casto ven....jinak je to moc fajn dum :-)
Odpovědět
@mr_falko @zip2000 A především u vchodových dveří otevíravých ven, návštěvě stojící před dveřmi, rozbijete při otvírání ... nos.
Odpovědět
@mr_falko Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1karel1 to mas taky pravdu :-)
Odpovědět
Jen malou poznámku: šíře vchodových dveří 900 mm neznamená čistý průchod 900 mm. My jsme po vyzdění otvoru ještě vyřezávali 10 cm :-)
Odpovědět
@zip2000 Mně se to líbí. WC bych přehodila se spíží, jak se psalo výše. V zádveří je to fakt strašně nepraktické - budete si binec tahat do celýho baráku. To bych radši přítelkyni pořídila Tena Lady, aby těch 5 kroků navíc stihla udělat, než denně zametat a vytírat... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky jsem chtěla protestovat proti wc v zádveří, až jsem si všimla, že v koupelně je druhý záchod, tak to je pak v pohodě. Já moc nechápu šikmou stěnu u spíže, v obýváku to může vypadat hezky, ale ve spížce mi to přijde nepraktické. Jinak se mi to líbí, pěkný a praktický domeček:) Technická místnost mi rozhodně zbytečně velká nepřijde. Píšete, že vstup je na jih, asi bych se snažila kvůli sluníčku umístit k jižní straně obývák, ale to by se muselo celé překopat:D
Odpovědět
@gvagla Je to rok starý příspěvek....možná už mají postaveno :-D
Odpovědět
@bamak Haha, toho jsem si nevšimla:D Třeba autor napíše, jak to nakonec dopadlo, to by mě zajímalo:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?