Developerský projekt domu - vaše názory

Profilova fotka
Ahojda lidičky. Potřebovala bych poradit s jedním developerským projektem domu.V inzerátu píšou, že je již ve výstavbě, ale na pozemku jsou jen IS. A paní makléřka mi říkala, že bude všechno v základnim v\ybavení krom kuchaně, tak bude jen přípojka a já bych chtěla vědět, co si pod tim mám představit. Chci si s ní dát schůzku a potřebovala bych vědět, o co všechno se mám zajímat a na co si dát pozor a tak, páč sem v tomhle naprostý nováček.Moc děkuju za pomoc http://www.sreality.cz/detail/prodej/...
Odpovědět
Taky jsme jednou projevili zájem o domek v rámci developerského projektu, kde měla být základní výbava a znamenalo to pro nás, že zdi budou vymalované na bílo, v koupelnách bude sociální zařízení - předloží ti vzorník několika málo kusů umyvadel, van atd., ze kterých si budeš moci vybrat, můžeš si vybrat z několika dekorů podlah, které ti developer předloží (většinou jsou to podlahy cca do 300,- Kč/m2 ve standardu), též pro barvu fasády máš omezený výběr jen z toho, co ti nabídnou atd.
Odpovědět
Ještě doplním, že v případě, že chcete bydlet brzo, bych si na developery dávala trochu pozor... Pokud jsou na pozemku jen IS. Nebo bych si alespoň zjistila, kolik lidí už má koupené okolní pozemky v rámci developerského projektu. My jsme takhle loni taky chtěli kupovat dům s tím, že jakmile složíme zálohu, hned se začne stavět a to už v té době developer mluvil o tom, že během následujících několika dnů se začne s výstavbou domů těch, kteří již mají zálohu složenou. Bylo to zkraje jara a stavět se začalo až na podzim. V současné době stojí teda pouze hrubé stavby. Podle mě developer čekal, až pozemky skoupí co nejvíce lidí, aby měl peníze na výstavbu a v tu ránu šly sliby stranou. Jinak realitky si píšou, co chtějí. U nás v okrese je také "ve výstavbě" jeden developerský projekt, který už běží dva roky, v pondělí jsem se tam byla podívat na pozemek a stále se na nich nic neděje :-) jen inženýrské sítě a hromady zeminy. V inzerci píšou, že k pozemku bude přístup z asfaltové komunikace, která je součástí ceny pozemku, ale jaksi kdy se začne budovat, aby se člověk na ten svůj pozemek dostal, to je ve hvězdách... tak jen abyste byli trošičku ostražití.
Odpovědět
Profilova fotka
@petyk88 Moc děkuju za objasnění.Nápadu na developerský projekt sem se vzala, protože mi to bylo rozmluvený. Prý je lepší postavit si svépomocí i když to bude trvat dýl než tohle.Prej po pár letech se začnou projevovat vady a tak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?