Dispozice bungalovu s pultovou střechou - co říkáte?

Dobrý den, můžete kouknout na tento náš předprojekt? Co se vám líbí a co ne? Jen chci podotknout, že stěna za dětskými pokoji nebude uskočená ale bude zároveň, takže budou větší. Jde o bungalov, který bude mít tři části pultových střech.
Odpovědět
Osobně se mi to nelíbí, čistě můj osobní pocit. Zbytečně nevyužité místo (ložnice, prostor za dveřmi do obýváků, kout u jídelny apod...) Jídelna "odkrytá", že bude překážet při vchodu do obýváku. Obývák je takový otevřený. Koupelna pro dětšké pokoje malá oproti té u ložnice. Děti využijí vanu spíš nežli vy. Co je pokoj 5? Co je pokoj 12? Technická místnost? Chybí mi tam spíž. Nato, kolik m2 celkem v projektu je, dle mého špatně řešené. A jak je projekt zasazen vůči světovým stranám? Pokud je nahoře sever, tak přijde o většinu slunce a zimu ze severní strany si ženete do dětský pokojů. Omlouvám se předem za kritiku, ale píši čistě osobní pocit.
Odpovědět
Mě osobně se to také nelíbí. Chybí dveře do místnosti 12, dveře do místnosti 5 jsou skrze skříň. Nevím, co to je za místnost, ale pokud to není technická, dal bych vchod z chodby. Za mě zbytečné dvě koupelny, ale to dle preferencí každého. Pokud dvě, tak vana spíše v koupelně u DP. Chybí samostatné WC v domě (ne jen ze zádveří). Zbytečně velká ložnice. Nelíbí se mi vchod do ložnice přes obývák. Ložnice daleko od dětských pokojů, navíc se při cestě v noci za malými dětmi zabijete o jídelní stůl. Je nutný barový pult i jídelní stůl? Do kuchyňského koutu se musí barový pult obejít. Nelíbí se mi ani naprosto neoddělený obývák od kuchyně. Nevidím komoru (možná je to místnost 5 nebo 12). Nevím na kterou stranu je terasa, ale pokud ne ve směru KK, tak nechápu ten výkus oproti ostatním zdem. Neberte to zle, jen můj pocit.
Odpovědět
@myladykarin "Dětská část" mi příjde ochuzená, pokojíky oproti ložnici dost malé, pidikoupelna bez vany, vstup do obyváku bych taky zarovnala, možná vyměnila vstup s tou místností 12. A co je 5? Pokuj pro hosty? Pracovna? 16m mi příjde na ložnici nesmyslně velké, 90% lidí tam chodí jen spát, ale děti jsou v pokojících většinu času.
Odpovědět
Nějaký zmatek kde jsou dveře a okna.nekde nejsou vůbec nebo ve skříni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?