Dispozice domu 4+kk, vaše připomínky

Dobrý den,mohli by jste nam poradit jak ještě vylepšit dispozici domu?děkuji za každou poznámku a zlepšení :-)
Odpovědět
@jony20 Mě se to líbí, jen bych dala WC do dílny a dala dveře i z druhé strany-abyste měli přístup hned ze zahrady a nemuseli obíhat celý dům, nebo neběhali přes dům :-), ale záleží k čemu dílna bude sloužit, kolik místa potřebujete.... WC ze zádveří bych buď nechala, nebo z té místosti udělala třeba šatnu.
Odpovědět
@bamak WC v zádveří myslíte 102? Technická místnost. Když z toho uděláte šatnu, tak bojler, kotel a další "zbytečnosti" navrhujete přemístit kam? A proč WC v dílně?
Odpovědět
@omcamauta Máš pravdu, přehlídla jsem se, viděla jsem umyvadlo a seplo mi WC :-)....tak nechat jako TM. A WC v dílně proto, že mě to příjde super mít jedno "špinavé WC" přístupné jednoduše ze zahrady a nemuset lítat kolem, nebo skrz dům. Ale je to dané tím, že mám 2 malé děti, které běhají všude a opravdu neřeší, jestli proběhnou obyvákem zablácení ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
@jony20 Ta dispozice se mi líbí. Jen si nejsem jistý obývákovou částí. Příjde mi, že vzhledem k tomu, že jsou v tom prostoru dvoje dveře (vstupní a balkónové) a bude to defacto komunikační prostro pro východ z domu na zahradu, tak že tam bude poměrně málo místa na sedačku, konferenční stolek a tv. Pokud to tam teda chcete, doporučil bych, abyste si to do toho plánku v rozměrech nakreslil. Ať víte jak to bude vypadat a zkusil si představit kudy se bude chodit. Neuvažovali jste o tom, že byste ten obývák protáhli i přes plochu terasy a terasu udělali vedle například pod pergolou nebo markízou? Myslím že by to prostoru v obýváku pomohlo.
Odpovědět
Dobrý den,my nejsme obyvakove tipy,my po většinu času budeme na zahrade a nebo maximálně večer lehnout si do obyvaku na gauč tak si myslím že ten prostor je dostačující i třebas s dvemi dětmi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jony20 Já to ani nemyslel tak, že by se tam ta sedačka nevlezla. Máme teď v bytě menší prostor a vlezeme se v pohodě, spíš jestli když to tam dáte (i když nejste obývákové typy), tak jestli to vybavení nebude vadit pohodlnému průchodu z domu na zahradu a obráceně. Proto jsem psal, ať si představíte, kudy se bude chodit.
Odpovědět
@jony20 obyvacek je na me mensi. My nejsme take nejsme zatizeni na obyvak ale je nás moc. Takze navsteva na stojaka. :)
Odpovědět
@jakuda aha dekuji za nazor určitě to s projektantem jeste poresime dekuji:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?