Dispozice obýváku s kuchyní, kterou vybrat?

Profilova fotka
Ahoj lidi. Chtěla bych požádat o radu ohledně dispozice společného obýváku s kuchyní. Nějak se s tím neumíme poprat a nevíme, co by. Máme spoustu návrhů, ale který? Chtěli jsme ze sedačky vidět na krb (ohýnek). Zároveň trochu odstínit kuchyň, i když ne zavřít jí za stěnu až ke stropu, spíš jen zvýšenou desku cca do 1,8m. Stůl bude sloužit nejen k jídlu, ale i k jiným věcem, takže čím víc světla, tím líp. Začínám mít pocit, že jsou to všechno dohromady nesplnitelná přání. Tak pokud by někdo měl nějaký nápad, sem s ním. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
nejvíce se mi líbí ten návrh vlevo dole a sedačku bych dala rohovou, krásně se tam vleze
Odpovědět
Profilova fotka
Rohovou neplánujeme, protože máme jednu zánovní a naprosto dokonalou ;-) A k tomu 2 hodně pohodlná křesla, tak proto ty malůvky, tak jsou.
Odpovědět
bolo by lepšie keby si poslala pôdorys, z týchto náčrtkov je ťažko určiť viaceré veci..
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslela, že je to celkem jasný. Místnost je 7x4,5 m, okna si můžu vymyslet zatím v podstatě jakkoliv. Je tam šipka, kudy se tam leze (posuvné teleskopické dveře 2,5m) a šipka ven, kde by měl být východ na zahradu :-) Ale půdorys mám taky:
Odpovědět
@slabici Já bych nechala rozmýstění mńábytku a krbu jako na druhém pravo, ale kuchyni bych udělala do L otevřenou proti vstupním dvěřím (dolní vlevo) asi bych ji nedalala přes celou šířku místnosti (4,5m) a dala bych ostrůvek, ať se opticky oddělí.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Když tam bude ostrůvek, už se tam nevejde stůl. Na obr. druhý vpravo nevidím ze sedačky na krb. Je to prostě hrozně složitý :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?