Doba od kresleni projektu až po povolení stavby(ohláška)

Profilova fotka
Jak dlouho jste čekali na na Ohlašku,myslim tím,od první schuzky s projektantem az po papír ,že muzete stavet.Nejak nám to vazne na projektantovi.My meli vsechno ujasněné,projekt namalovany cca za 14 dni.chci si jen ujasnit jak bezne dlouho trva obehani uradu.uz je to mesim a jeste ani nema podane uzemní rozvodnutí.jak jste na tom byly vy.
Odpovědět
posledního dubna jsme měli první schůzku s projektantem, začátkem září mělo být povolení, jenže se objevil "příjemný" úředník, kterej nechává všechno na poslední možný termín, takže díky němu se nám to protahuje. každý má na vyjádření 30 dní a pokud se vyjádří poslední den 30ti denní lhůty a chce ještě něco doplnit tak se to začne protahovat...
Odpovědět
v dubnu se zacal delat projekt, stavebni povoleni mame v zari.... a nikde nebyly zadne prodlevy ani komplikace
Odpovědět
Profilova fotka
12. září 2013 jsme se rozhodli stavět, 21. října 2013 jsme našli projekt a od 6 ledna začali vyřizovat ohlášku...a to do 28.8.2014 kdy byla stavba povolena :)
Odpovědět
tohle je strašně individuální.... my tu máme samý ochotný úředníky takže nám to trvá trochu dýl ;) teď jsem mluvila s projektantem a snad už by měly být všechny vyjádření hotový... tak jsem zvědavá :) ale jak se říká, všechno zlý je k něčemu dobrý tak uvidíme co nás čeká :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?