Jaké materiály si připravit pro projektanta?

Prosím o radu ohledně schůzky s projektantem. Jaké materiály si připravit? Stačí mapa pozemku? Děkuji
Odpovědět
U nas si byl projektant nejdrive zamerit pozemek, udelal si jeho fotky a my mu pak donesli pudorys, ktery nam namaloval architekt, a projektant nam vyprojektoval dum presne podle nasich predstav. Odkud jste? Muzu vam doporucit naseho ze strednich Cech...
Odpovědět
Profilova fotka
my měli na první schůzku s projektantem sepsané požadavky, jaké máme na dům (ty jsme mu dali s sebou) a náčrt toho, jak bychom si to představovali - měli jsme 3 varianty. Projektant na to koukl a řekl, že hned vidí, jakou máme asi představu a že se to pokusíme společně nějak "učesat" aby to mělo hlavu a patu :-) Na pozemek koukl jen přes net, přes nahlížení do katastru.
Odpovědět
zavolejte mu a zeptejte se ho.
Odpovědět
můžu mít dotaz za kolik máte projekt? jak velkej dům a rozsah projektu? díky
Odpovědět
Nejlíp mu zavolat a přeptat se, každý má jiné požadavky. My bychom požadovali na prvním jednání hrubý nákres pozemku, nějaké fotky a případně soupis požadavků a vašich představ a případně váš hrubý návrh domku, kdybyste měli. Důležité je taky znát částku, kterou můžete investovat a zda to bude stavba na klíč či svépomocí - od toho se odvíjí možná velikost. A později geodetické zaměření pozemku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?