Domeček 3+kk pro 4 lidi, stačí to?

Ahoj, máme možnost být bez hypotéky ale za cenu pidi domku 3kk pro 4člennou rodinu, žijete někdo v něm, jak se poskládáte?
Odpovědět
Profilova fotka
No, my jsme 4 v domku 2kk, poskládáme se normálně. Mnoho lidí žije v bytech 2kk, 2+1 celé rodiny, v 3kk máte výhodu vlastní ložnice....
Odpovědět
Pokud jsou děti blízko věkově a nejlíp stejného pohlaví, tak asi ano.
Odpovědět
Profilova fotka
V bytě je to normální a dům má navíc výběh. Nebála bych se toho
Odpovědět
Záleží asi taky na m2. My stavíme dům s obytnou plochou 110 m2. Je to 4+kk. Velikost se mi zdá minimální pro 4-členou rodinu. Vsadili jsme na velký obývák s kuchyní - 40m2 a menší pokoje. Ušetřili jsme např. na střeše - máme levnější pultovou a nikoli drahou valbovou, a tak si mohli dovolit přidat čtvrtý pokoj. Rozpočet máme 2 mil. a snad se vejdeme.
Odpovědět
Profilova fotka
zvládli jsme to i s dětma rozdílného pohlaví-prvně 3+1,pak přebudováno na 3+kk a pak jsme museli jinam-do menšího takže 2+1 a naposledy to samé,ted už jsou doma teda jen kluci,ale věkový rozdíl 15 let,když se chce tak jde všecko,dřív žili v jedné místnosti celé rodiny a taky to vydrželi a vychovali i víc dětí
Odpovědět
Budete kupovat již hotový dům nebo stavět? Pokud stavět, a máte finace na 3+kk vzal bych si na ten jeden, dva pokoje hypo.
Odpovědět
A je rozdíl mezi bydlením v domě 3kk a bytu 3kk? Řekla bych, že ne, až na to, že domek má spoustu výhod. Vyrostla jsem v bytě 3+1 úplně v pohodě, tak proč by to nešlo v domě. ;)
Odpovědět
Radši bych připlatila a udělala aspoň jeden pokoj navíc, pokud teda už není postaveno a nebudete jen kupovat. Já chci dětem dopřát "luxus" vlastního pokoje, taky jsem to jako dítě dost ocenila :)
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že žít se v tom dá určitě, záleží jestli chcece stavět nebo je dům již hotový. Potom bych si radši to málo půjčila a postavila 4kk. Už jenom třeba kvůli přespání nějakých přátel, rodiny :-)
Odpovědět
Jak nejsem příznivec velkých domů, tak RD téhle velikosti - nevím. Asi ne, raděj bych jeden pokojík přidala. Cenově to až takový skok nebude. Ale než jeden pokoj pro děti třeba 16 metrů. šla bych do dvou desetimetrových. Můj názor.
Odpovědět
Polud budete stavet, tak bych taky radeji udelala o pokoj navic, takovy skok to nebude.. A rozhodne to zvysi hodnotu domu pri pripadnem prodeji atd. Take prespani rodiny, hostu, se tim vyresi lepe... Ale pokud jste rozhodnuti na 3kk, urcite to pujde, lide zijou v mensich bytech... Zalezi ale na metrech, 3kk muze mit 60m nebo taky 120m....
Odpovědět
dokud deti nechteji svoje soukromi tak je to v pohode. pozdeji v puberte by to mohl byt problem, radej bych postavil pokoj navic nebo udelala dispozici tak aby se dala udelat pozdeji pricka na rozdeleni pokoje
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?