Doporučte bytového architekta

Profilova fotka
Ahojky,chceme navrhnout interiér bytu,ale bohužel neznáme nikoho kdo by nám nějakého doporučil a mněl s ním popřípadě zkušenosti :-( Pomůžete? :-)
Odpovědět
Osobně mám zkušenost s interierem v našem bytě - navrhovala nám ho Ing. arch. Marie Ryšková a je opravdu povedený - http://arch.ryskova.cz - funguje v Brně a v Havířově a i cena za její služby je odpovídající
Odpovědět
@jirka_brno máš pravdu opravdu krásné, my přemýšlíme s manželem že by jsme si nechali navrhnout obývací pokoj, můžu se zeptat na cenu? Můžeš napsat klidně IP jestli to tu nechceš zveřejňovat. A jak to probíhá? oni ti dají jen nákres nebo ti i poradí kde přesně sehnat nábytek?
Odpovědět
Profilova fotka
@rumennka Ja doporucuji klvana nabytek Brno, jukni ke me do albicka :) http://www.klvana-nabytek.cz/
Odpovědět
@hanulka22 S bytovými architekty to chodí tak, že mohou provést celý návrh od počátku až po realizaci (výběr nábytku, zajištění výroby nábytku na míru, výběr všech doplňků......) a také návrh zpracují v 3D modelu tak, že to člověk vidí, jaké to bude v reálu a podle toho se rozhodne. Nebo třeba jen poradí - dle přání zákazníka. Je dobré se mrknout na ty stránky Marie ryškové - viz výše, tam je ceník prací a podle toho se každý rozhodne, co požaduje a kolik do toho chce investovat.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
U bytového architekta je to závislé od toho co zákazník očekává, zda má jasnou představu o stylu svého života - pak je to spolupráce mezi klientem a zákazníkem formou dialogu nad jednotlivými skicami, dispozicí bytu a provozu bytu a následného výběru nábytku podle vkusu zákazníka a nebo druhá varianta bývá presentovaná ve TV pořadech, kde je to podle mne uděláno na vnější efekt ale ještě nikdy nebylo vidět jak se to osvědčilo určité době užívání. Individuální interiér já doporučuji řešit s architektem v blízkosti řešeného prostoru, dojíždění na konzultace, které by měly podle mne být časté neúměrně celou akci prodraží, mluvím z vlastní zkušenosti, hodně záleží na tom, jak si klient představuje vlastní realizaci; moje kamarádka má architektku se kterou probírá postupně svoji představu tak jak život běží a potřebuje jednotlivé změny, začla s ní spolupracovat v době, kdy neměla děti, a postupně mění s ní byt jak se rodina rozrůstá, tj. teď má dvě děti a byt vypadá dobře, funguje a je provozně vyhovující. Opravdu záleží na tom, co kdo hledá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, doporučíte někoho z prahy, středních čech? dekuji
Odpovědět
Kamarádka si nechala dělat vizualizace od www karasova eu a docela koukala, co se dnes da udelat :-) Az ja si konecne koupim vlastni byt, urcite pani Karasovou zkusim oslovit. A v kontaktu, ma ze dela i v Praze ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahoj. Doporučí někdo bytového architekta ze Zlínska? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@becicka mám kontakt na 2 bytové designérky, jestli je to ještě aktuální? Jedna je ze Slavičína, obě mi doporučovali, taky je budu kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@11agata Ahoj, určitě budu ráda za kontakty!
Odpovědět
Jmenuje se Štěpánka Jordánová, je ze Slavičína, tady má nějaké návrhy, co dělala: http://www.lpprojekce.eu/reference/. Ještě jsem ji neoslovila, ale mám na ni doporučení, že je šikovná.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?