Doporučte dobrého projektanta rodinného domu, Praha

Můžu požádat o doporučení dle vašeho mínění dobrého projektanta rodinného domu - líbí se nám něco ve stylu Lyry od Gservisu. Prostě žádná velká moderna, ale klasický dům ačko, který se nám bude líbit i za 20 let. Na internetu je toho hodně, ale potřebujeme někoho s referencema:-).... Z okolí Prahy.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
neviem kolko chcete investovat, za mna mam dobru skusenost s architektmi Master Design ... tiez nam projektuju dom. Moc prijemne jednanie, pochopenie toho co očekávate.
Odpovědět
@boruvkova souhlasím s Neyou, nicméně Master Design dělá především moderní domy. Podívej se na jejich stránky, zda by tě zaujali. Kancl mají v Praze a jsou velmi žádaní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jsou tak žádaní, nejsou i jejich ceny příliš vysoké?
Odpovědět
@wawy jsou žádaní, protože je u nich jistota kvality, slušného jednání a krásného vzhledu domu. Musíš si sama rozhodnout, zda raději zaplatíš jistotu kvality, nebo budeš pokoušet štěstí u někoho neznámého, bez referencí, ale možná levnějšího. Tak to je v každé oblasti života.... Osobně si myslím, že bez dobrého projektu dobrý dům nevznikne....projekt je prostě naprostý základ. Dům navíc stavíme obvykle jen jednou za život. Navíc v celkové ceně domu se i o něco vyšší cena za projekt celkem ztratí
Odpovědět
Profilova fotka
bayt - samozřejmě, souhlasím s tebou. Kvalitní projekt je základ a bez toho se to prostě neobejde...nicméně vypláznout za něj např. 300tisíc (jak nám bylo řečeno u některých firem na veletrhu dřevostaveb), to už si opravdu dovolit nemůžeme:o( holt máme omezený rozpočet a tato položka by jej značně ohrozila. Ale na druhou stranou nepočítám ani s částkou 25tis., jak se například uvádí u megalomanských projektových kanceláří. Takovou nějakou zlatou střední cestu :-D
Odpovědět
@wawy jasně..no záleží, jak velký dům chcete, co všechno chcete (od rekuperace, zabezpečení, bazén ...) To se pak ty částky můžou dost lišit. Někde na na webu archteam jsem viděla jejich ceník a myslím, že zhruba odpovídá i ceníkům jiných kanceláří, tak to můžeš mít pro orientaci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvkova Ahojky, koukni na náš projekt. Dělal ho projektant z Prahy. Lyra se nám taky líbila. Musím říct, že domek, jaký nám navrhnul nám 100% vyhovuje a zatím jsme nepřišli na nic, co bychom udělali jinak. Nahoře je prostorná chodba a přitom jsou i pokoje dost velké. A cenově byl slušný. Kdyžtak hodím víc info do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@sonik05 Ahoj Soniku, mohla bys mi prosim dat kontakt na vašeho projektanta z Prahy? Chystáme se stavět RD poblíž Prahy a potřebovali bychom kontakt na architekta i projektanta, se kterým se bude dobře spolupracovat a bude respektovat naše požadavky. Pokud máš s někým takovým zkušenost prosím pošli mi kontakt na marta.kn@centrum.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@marrrta Je to Ing. Marcel Šaffek, projektrd.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky můžu také doporučit. My teda stavěli s RDR ale potřebovali jsme ke stavbě různé jiné projekty...a dělal nám to projektant z Měšic - Praha Východ. Navrhoval i kuchyni v ZŠ. Myslím, že je dobrej, rychlej a cenově dostupnej. Pokud je ještě tvůj zájem aktuální, písni mi do ID a ráda kontakt přepošlu:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?