Doporučte projektanta na Mikulovsku pro stavbu RD

Dobrý den, sháním reference na projektanty v okolí Mikulova (případně Brno a okolí). Máme v plánu stavět RD střední velikosti v menší obci. Předem děkuji za případné ohlasy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji vybrat typovku a upravit, cena se pohybuje kolem 30-35tis. To je o půlku levnější než projekt individuální.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@iv17 typovku s upravami bych nikdy nebral...Nic proti, ale kdyz uz upravovat, tak opravdu podle sveho a to se muze u typovky prodrazit. Ja znam projektanta z Kromerizska, dela nam projekt domu a bude hotovy do konce mesice. Dela to za penize, o kterych se nam ani nesnilo. Jen nevim, zda by byl ochotny, ale mozna jo.
Odpovědět
@iv17 ... máš tip v IP ;-)
Odpovědět
Dobrý den, začínáme řešit taktéž bydlení, můžete mi prosím taktéž doporučit nějakého šikovného človíčka? Máme možnost dostavět hrubou stavbu, takže stojí obvodové zdi + střecha, plány máme, ale uvnitř to, co tam načmárala nějaká inženýrka je peklo, možná ju omlouvá to, že je to z nějakého roku 99. Prosím prosím, víte o někom šikovném, kdo by nám přeprojektoval původní plány? Děkuji moc. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?